spisekunst.dk

Forårshonning-frikadeller - Opskrift på hovedret, dansk

Forårshonning-frikadeller

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Forårshonning-frikadeller er din nye favorit med et sødt twist af honning. Denne nemme opskrift får dig fra køkken til bord på blot 20 minutter - perfekt til en travl hverdag. Prøv dem med kogte kartofler og en cremet agurkesalat for den bedste smagsoplevelse!

Ingredienser

Forårsløg(finthakket)
2 stk
2 spsk
1 stk
4 spsk
1 tsk
Sort peber(friskkværnet)
0.5 tsk
Smør(til stegning)
2 spsk

Fremgangsmåde

1

I en stor skål blandes hakket svinekød, finthakkede forårsløg, honning, æg, rasp, salt og peber, indtil blandingen er jævn.

10 minMassen skal være ensartet og let klistret
2

Form farsen til små frikadeller ved hjælp af dine hænder.

5 minFrikadellerne skal være faste og holde formen
3

Varm smørret op i en stor pande ved middel varme.

5 minMiddel varmeSmørret skal være smeltet og begynde at boble let
4

Steg frikadellerne i smørret i cirka 5-7 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.

14 minMiddel varmeFrikadellerne skal være gyldenbrune og dufte lækkert

Kommentarer

Mette

Jeg prøvede at lave disse frikadeller til min familie, og de blev helt vilde med dem! Forårsløgene giver en frisk smag, og honningen gør dem lidt søde - perfekt til børnene. Men jeg må indrømme, at jeg brændte smørret lidt, fordi jeg blev distraheret af min yngste, der havde besluttet at male på væggen. Alligevel, 5 stjerner fra os!

★★★★★
Lars

Ærligt talt, jeg er ikke sikker på, om jeg kan smage honningen i disse frikadeller. Måske skulle jeg have brugt lidt mere? Eller måske er min smagssans ødelagt efter alle de år med at spise min kones eksperimentelle retter. Uanset hvad, de smagte godt nok, men ikke noget særligt. 3 stjerner.

★★★★★
Sofie

Jeg lavede disse frikadeller til en picnic i parken, og de var en kæmpe succes! Jeg elsker, hvordan de er lette at tage med og spise på farten. Eneste problem var, at min hund stjal en af dem, da jeg kiggede væk et øjeblik. Heldigvis havde jeg lavet nok til os alle. 4 stjerner!

★★★★
Jens

Jeg er ikke så vild med forårsløg, så jeg erstattede dem med løg, og det fungerede fint. Frikadellerne blev lidt mere skarpe i smagen, men det passede godt til øllet, jeg drak til. En simpel og god opskrift, som jeg vil bruge igen. 4 stjerner.

★★★★
Anna

Jeg lavede disse frikadeller til en middag med veninder, og vi blev alle enige om, at de manglede noget. Måske lidt krydderi? Jeg tænker, at lidt chili eller ingefær kunne give dem en ekstra kick. Men de var stadig spiselige, og vi havde en god aften. 3 stjerner.

★★★★★
Lone

Forårshonning-frikadellerne var lækre med en frisk salat til

★★★★★
Morten

Disse frikadeller var perfekte til en picnic i skoven

★★★★
Camilla

Jeg tilføjede lidt rosmarin for ekstra smag

★★★★