Himmelfart af Kylling på Fladbrød er den nemme og hurtige opskrift, der får dine smagsløg til at danse. Med en marinade af yoghurt og krydderier som spidskommen og paprika, serveret på et lækkert fladbrød med friske grøntsager, er dette måltid en fest for ganen. Prøv denne opskrift og oplev en smagseksplosion!
Ingredienser
Fremgangsmåde
I en skål blandes græsk yoghurt, spidskommen, paprika, hakket hvidløg, salt og peber. Tilsæt kyllingestrimlerne og rør godt rundt, så kyllingen er dækket af marinaden. Lad det marinere i mindst 30 minutter.
Opvarm olivenolien i en pande over medium varme. Steg kyllingestrimlerne indtil de er gyldne og gennemstegte, ca. 8-10 minutter.
Varm fladbrødene let i ovnen eller på en tør pande.
Anret fladbrødene med salatblade, skiver af tomat, rødløg og de krydrede kyllingestrimler. Server straks.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og kyllingen blev så krydret og saftig! Men jeg må indrømme, at jeg brændte fladbrødene lidt, fordi jeg blev distraheret af en episode af 'Badehotellet'. Næste gang skal jeg nok holde øje med dem!
Spidskommen og paprika giver en god smag, men jeg tilføjede lidt chili for at give det ekstra sprød. Min mand klagede over, at det var for krydret, men han klager jo også over alt, haha!
Jeg havde ikke græsk yoghurt, så jeg brugte alm. yoghurt, og det fungerede fint. Men jeg savnede lidt mere crunch, så jeg smed nogle agurker på. Nem og lækker opskrift!
Jeg lavede den her til en picnic i parken, og det var en hit! Fladbrødene blev lidt bløde, men det var også fordi vi spillede krocket og glemte dem i kurven. Super nem at lave og god smag!
Jeg er ikke så vild med rødløg, så jeg udelod dem og tilføjede lidt ekstra tomat i stedet. Det blev også godt, men jeg savnede lidt af den skarpe smag. Måske skal jeg prøve med lidt rødløg alligevel næste gang!
Fladbrødet var meget sprødt og lækkert!
Kyllingen var perfekt krydret og saftig
Perfekt til picnic i parken med vennerne