Danske frikadeller - denne opskrift gør det muligt at lave lækre, traditionelle danske frikadeller på rekordtid. Med kun 12 minutters tilberedningstid og enkle ingredienser som hakket svinekød, løg og æg, er det den nemmeste og hurtigste måde at få en hjemmelavet middag på bordet. Prøv denne nemme opskrift og overrask din familie med de bedste frikadeller!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland hakket svinekød, finthakket løg, æg, mælk, mel, salt og peber i en skål.
Form farsen til små, flade frikadeller med en spiseskefuld.
Varm smørret op på en pande ved middel varme.
Steg frikadellerne i smørret i ca. 4-5 minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Kommentarer
Jeg bruger altid lidt ekstra løg i mine frikadeller - det giver bare så meget mere smag! Og så må man selvfølgelig ikke glemme at servere dem med rødkål og kartoffelsalat. Perfekt søndagsmad!
500 gram hakket svinekød? Det er jo ingenting! Jeg laver altid dobbelt portion, så der er tilbage til næste dag. Og så kan man jo altid fryse dem ned, hvis man ikke kan spise dem alle sammen på én gang. Helt ærligt, hvem kan modstå en god frikadelle?
Jeg prøvede at lave disse frikadeller til min svigermor, og hun sagde, at de manglede noget. Så jeg tilføjede lidt muskatnød, og vips! Pludselig var de godkendt. Måske en lille hemmelig ingrediens at overveje?
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave frikadeller, men denne opskrift var så nem at følge. Min kone blev helt vild med dem, og nu er det blevet en fast ret i vores hverdag. Tak for en simpel, men lækker opskrift!
Jeg havde ikke mælk hjemme, så jeg brugte øl i stedet. Det blev faktisk ret godt! Måske ikke helt traditionelt, men frikadellerne fik en lille ekstra 'kick'. Prøv det, hvis I er lidt vovemodige!
Disse frikadeller er perfekte til børnenes madpakker med rugbrød og agurkeskiver
Jeg elsker at servere danske frikadeller med kartoffelsalat og rødkål til aftensmad
Disse frikadeller minder mig om sommer og skovture med sennep og jordbær til