Honning- og BBQ-karamelliserede kyllingevinger er den nemme og hurtige opskrift, der forvandler din ovn til en BBQ-fest. Med en smagfuld marinade af barbecuesauce, honning og krydderier, bliver vingerne sprøde og karamelliserede på ingen tid. Prøv denne danske opskrift og få garanteret et hit til middagen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forbered marinaden ved at blande barbecuesauce, honning, hvidløg, paprika, chiliflager, salt og peber i en stor skål.
Tilsæt kyllingevingerne til marinaden, og sørg for, at de er godt dækket. Dæk skålen til, og lad den marinere i køleskabet i mindst 30 minutter.
Forvarm grillen til medium-høj varme.
Grill kyllingevingerne i 15-20 minutter, vend dem jævnligt, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
Fjern vingerne fra grillen, og lad dem hvile i 5 minutter før servering.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift til sidste familiemiddag, og mine børn kunne ikke få nok! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra chiliflager for at give det lidt mere 'punch'. Perfekt balance mellem sød og krydret!
200 ml barbecuesauce? Det lyder som en drøm! Jeg havde ikke nok i skabet, så jeg brugte også lidt ketchup. Det blev også godt, men måske lidt for sødt. Næste gang skal jeg være bedre forberedt!
Jeg elsker at marinere kyllingevinger, men 30 minutter? Jeg lod dem stå i køleskabet over natten, og det gjorde en kæmpe forskel. De blev så saftige og fulde af smag. Prøv det!
Jeg havde aldrig tænkt på at tilføje honning til barbecuesauce før. Det gav en dejlig sød smag, som mine gæster elskede. Men jeg brændte næsten vingerne, fordi jeg blev distraheret af fodboldkampen på TV!
Paprika og chiliflager i samme opskrift? Det lyder som en fest for smagsløgene! Jeg prøvede det her til en grillfest, og det var en hit. Men jeg måtte grille dem lidt længere end 20 minutter, fordi min grill er lidt gammel og træg.
Den perfekte snack til en film aften med vennerne!
Disse chicken wings var lækre og saftige med masser af BBQ-sauce!
Jeg kunne spise disse chicken wings hver dag, de er så gode med lidt ekstra chili!