spisekunst.dk

Kyllingetacos - Opskrift på hovedret,mexicansk mad

Kyllingetacos

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Kyllingetacos på 20 minutter: Det bliver ikke nemmere! Denne opskrift er så simpel og hurtig, at du kan lave lækre tacos med kylling, spidskommen og paprika uden at bryde en sved. Perfekt til en travl hverdag, hvor smag og enkelhed går hånd i hånd!

Ingredienser

Kyllingebryst(uden skind og ben)
500 gram
Spidskommen(stødt)
1 teskefuld
Paprika(røget for ekstra smag)
1 teskefuld
Olie(olivenolie eller anden madolie)
1 spsk
Tacoskaller(bløde eller hårde efter præference)
4 stk
Revet salat(f.eks. iceberg eller hjertesalat)
100 gram
Tomater(skåret i tern)
2 stk
Revet ost(cheddar eller mozzarella)
100 gram
Creme fraiche(eller salsa efter smag)
4 spsk

Fremgangsmåde

1

Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Krydr med spidskommen og paprika.

5 minKyllingen skal være jævnt dækket af krydderierne
2

Varm olien i en pande over middel varme. Tilsæt kyllingen og steg den.

10 minmellemKyllingen skal være gyldenbrun og gennemstegt
3

Opvarm tacoskallerne i ovnen eller på en pande i henhold til anvisningerne på pakken.

5 min180°C (hvis i ovnen)Tacoskallerne skal være varme og sprøde
4

Fordel kylling, salat, tomat og ost i tacoskallerne. Top med creme fraiche eller salsa.

5 minIngredienserne skal være jævnt fordelt og appetitlige

Kommentarer

Mads

500 gram kyllingebryst? Det er jo nok til en hel hær! Jeg ender altid med at have rester i en uge. Men tacoskallerne blev perfekte i ovnen, så det var en vinder!

★★★★
Lene

Jeg prøvede at tilføje lidt ekstra spidskommen, og det blev lidt for meget. Min mand sagde, det smagte som en kryddeributik. Men creme fraichen reddede dagen!

★★★★★
Sofie

Haha, jeg havde ikke læst opskriften ordentligt og endte med at bruge tacokrydderi i stedet for spidskommen og paprika. Det blev alligevel lækkert, men lidt af en overraskelse!

★★★★
Jens

Jeg elsker at lave tacos, men jeg glemmer altid at opvarme skallerne. De blev lidt bløde, men med lidt ekstra ost og creme fraiche, så smagte det stadig godt!

★★★★★
Anna

Min datter havde inviteret venner, og vi lavede denne opskrift. De blev helt vilde med kyllingen og spurgte om opskriften. En succes, selvom vi manglede salat!

★★★★★
Maria

Kyllingen var saftig og lækker i mine tacos

★★★★★
Nikolaj

De friske avocadoer gav lige det ekstra til min ret

★★★★
Mette

Perfekt til en hyggelig picnic i parken

★★★★★