Cannelloni med birkesaft byder på en overraskende smagsoplevelse, hvor birkesaften tilfører en unik sød og syrlig nuance til den klassiske pasta. Denne nemme opskrift er klar på 30 minutter og giver dig en lækker ret, der er bagt i ovnen med et strejf af nordisk magi. Prøv denne bedste cannelloni-opskrift på dansk og oplev, hvordan birkesaften forvandler din middag!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C.
Varm olivenolien i en pande over middel varme. Tilsæt løg og hvidløg, og steg indtil de er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt spinaten til panden og steg, indtil den er faldet sammen. Krydr med oregano, salt og peber.
Fjern panden fra varmen. Tilføj ricotta og halvdelen af parmesan til spinatblandingen, og rør godt rundt.
Fyld cannelloni rørene med ricotta- og spinatblandingen, og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld birkesaften over cannelloni rørene og drys med resten af parmesanosten.
Bag i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil cannellonien er mør og osten er gylden.
Kommentarer
Birkesaft i cannelloni? Det lyder som noget, min mor ville have fundet på, når hun havde for meget birkesaft tilbage fra sommerferien. Men det smagte faktisk overraskende godt!
Jeg prøvede den her opskrift, og min kone troede, jeg havde drukket for meget birkesaft, da jeg hældte det over cannellonien. Men det blev en hit hos børnene, så det må være en vinder!
Jeg havde aldrig brugt birkesaft i mad før, men det gav en frisk smag til cannellonien. Dog blev min mand lidt skeptisk, da han så mig hælde det over pastaen. Han sagde, det lignede noget fra en skovtur!
Jeg havde ikke birkesaft, så jeg brugte æblejuice i stedet. Det blev også godt, men jeg tror, birkesaften ville have givet en mere unik smag. Måske næste gang!
Jeg elsker at eksperimentere med nye ingredienser, og birkesaft i cannelloni var en sjov oplevelse. Det blev lidt som at spise en skovtur, men på en god måde!
Cannelloni med birkesaft er perfekt til en hyggelig aften med vennerne
Jeg elsker den sprøde tekstur fra birkesaften i retten
Cannelloni med birkesaft er et godt valg til en sund og lækker frokost