Wokkende Chiligalskab: Nem og Hurtig Opskrift! bliver din nye favoritret, der er klar på bare 12 minutter. Med sprøde grøntsager og krydret chilisovs i en rygende wok, får du en smagseksplosion, der er lige så nem som den er lækker. Prøv denne danske opskrift og bliv fanget af chiligalskabet!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Varm olien i en wok over middelhøj varme.
Tilsæt kyllingestrimlerne og steg dem, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Tilføj løg, peberfrugt og gulerødder til wokken og steg dem kortvarigt, så de bevarer deres sprødhed.
Hæld chilisovs og sojasovs over ingredienserne og rør rundt, så det fordeles jævnt.
Server straks retten varm.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det var den bedste wok, han nogensinde har smagt! Men jeg tror, han bare var sulten. Chilisovsen gav en god skarphed, men jeg tilføjede lidt ekstra sojasovs for at få mere smag. En nem og lækker ret!
500 gram kyllingebryst? Det er jo nok til en hel hær! Jeg halverede mængden og havde stadig til overs. Gulerødderne blev lidt for hårde, så næste gang steges de lidt længere. Ellers en god opskrift!
Jeg lavede denne ret til en spontan middag med veninder, og vi endte med at spise det hele på rekordtid! Chilisovsen gav en god varme, men jeg tilføjede lidt honning for at balancere smagen. Super nemt og hurtigt at lave!
Jeg er ikke så vild med peberfrugter, så jeg erstattede dem med broccoli. Det fungerede fint, men jeg savnede lidt mere sprødhed. Måske skal jeg prøve at tilføje noget bambus næste gang. God opskrift, men med lidt justeringer!
Jeg lavede denne ret til min familie, og mine børn elskede den! De spurgte, om vi kunne få det hver uge. Jeg synes, at chilisovsen var lidt for stærk, så jeg blandede den med lidt ketchup. En succes hos os!
Chilisilden gav retten et dejligt spicy kick!
Jeg tilføjede lidt frisk koriander - det gav en fantastisk friskhed til retten.
Perfekt til en hurtig frokost - smager også godt som rester dagen efter.