spisekunst.dk

Besæt wok med chilisild - Opskrift på fisk,hurtig mad

Besæt wok med chilisild

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Wokkende Chiligalskab: Nem og Hurtig Opskrift! bliver din nye favoritret, der er klar på bare 12 minutter. Med sprøde grøntsager og krydret chilisovs i en rygende wok, får du en smagseksplosion, der er lige så nem som den er lækker. Prøv denne danske opskrift og bliv fanget af chiligalskabet!

Ingredienser

Kyllingebryst(skåret i tynde strimler)
500 gram
Rød peberfrugt(skåret i tynde strimler)
2 stk
Løg(skåret i skiver)
1 stk
Gulerødder(skåret i tynde skiver)
2 stk
Chilisovs(stærk variant for ekstra krydret smag)
3 spsk
Sojasovs(kan erstattes med tamari for glutenfri version)
2 spsk
Olie(til stegning, fx raps- eller solsikkeolie)
2 spsk

Fremgangsmåde

1

Varm olien i en wok over middelhøj varme.

2 minmiddelhøjolien skal være varm, men ikke ryge
2

Tilsæt kyllingestrimlerne og steg dem, indtil de er gyldne og gennemstegte.

5 minhøjkyllingen skal være gylden og fast
3

Tilføj løg, peberfrugt og gulerødder til wokken og steg dem kortvarigt, så de bevarer deres sprødhed.

3 minhøjgrøntsagerne skal være farvestrålende og lidt bløde, men stadig sprøde
4

Hæld chilisovs og sojasovs over ingredienserne og rør rundt, så det fordeles jævnt.

2 minhøjsaucen skal boble let og dække alle ingredienser
5

Server straks retten varm.

0 miningenretten skal være varm og velduftende

Kommentarer

Lone

Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det var den bedste wok, han nogensinde har smagt! Men jeg tror, han bare var sulten. Chilisovsen gav en god skarphed, men jeg tilføjede lidt ekstra sojasovs for at få mere smag. En nem og lækker ret!

★★★★
Mikkel

500 gram kyllingebryst? Det er jo nok til en hel hær! Jeg halverede mængden og havde stadig til overs. Gulerødderne blev lidt for hårde, så næste gang steges de lidt længere. Ellers en god opskrift!

★★★★★
Sofie

Jeg lavede denne ret til en spontan middag med veninder, og vi endte med at spise det hele på rekordtid! Chilisovsen gav en god varme, men jeg tilføjede lidt honning for at balancere smagen. Super nemt og hurtigt at lave!

★★★★★
Jens

Jeg er ikke så vild med peberfrugter, så jeg erstattede dem med broccoli. Det fungerede fint, men jeg savnede lidt mere sprødhed. Måske skal jeg prøve at tilføje noget bambus næste gang. God opskrift, men med lidt justeringer!

★★★★★
Anna

Jeg lavede denne ret til min familie, og mine børn elskede den! De spurgte, om vi kunne få det hver uge. Jeg synes, at chilisovsen var lidt for stærk, så jeg blandede den med lidt ketchup. En succes hos os!

★★★★
Anna

Chilisilden gav retten et dejligt spicy kick!

★★★★★
Mette

Jeg tilføjede lidt frisk koriander - det gav en fantastisk friskhed til retten.

★★★★
Thomas

Perfekt til en hurtig frokost - smager også godt som rester dagen efter.

★★★★