Banh Mi Bomben er den nemme og hurtige sandwich, der eksploderer med smag! Med sprød baguette, svinepâté, syltede gulerødder og daikon samt frisk koriander, er dette den bedste måde at nyde en sandwich på. Prøv denne opskrift og oplev en smagsoplevelse, der er lige så let som den er lækker!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær gulerod og daikon i julienne-strimler.
Bland eddike, sukker og salt i en skål, og tilsæt gulerod og daikon. Lad dem sylte i 15 minutter.
Skær baguetten over og smør begge sider med mayonnaise eller krydret sauce.
Fordel svinepâté jævnt på den ene side af baguetten.
Tilsæt de syltede grøntsager og frisk koriander.
Luk baguetten, og skær den i passende stykker for servering.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave den her Banh Mi, men min mand spurgte, om vi havde glemt at invitere en fransk kok hjem, fordi han aldrig havde set så meget pâté i et brød før! Men altså, det smagte fantastisk, og de syltede grøntsager gav en god kontrast.
Jeg havde aldrig hørt om daikon før, men nu er jeg fan! Det var lidt sjovt at skære alt det i julienne-strimler - følte mig som en mesterkok i en eller anden fancy restaurant. Men sådan en baguette blev en hit til vores lille familiefest.
Ærligt talt, jeg havde ikke lyst til at vente 15 minutter på, at grøntsagerne skulle sylte, så jeg hoppede det over. Det blev alligevel godt, men jeg tror, jeg skal prøve at være lidt mere tålmodig næste gang. Måske med et glas vin i hånden!
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det her, men svinepâté og koriander er en match made in heaven! Jeg havde aldrig prøvet det før, men nu er jeg solgt. Min kone sagde, at det lignede en eksplosion af smag i munden - på en god måde!
Jeg havde ikke daikon, så jeg brugte bare ekstra gulerod. Det blev godt nok ikke helt det samme, men stadig lækkert. Måske skal jeg prøve at finde daikon næste gang - eller bare gå tilbage til min gamle trofaste ostesandwich!
Banh Mi er perfekt til madpakken med sprøde grøntsager og marineret svinekød.
Jeg elsker Banh Mi med frisk koriander og spicy chilisauce!
Banh Mi er ideel til picnic med venner, det er så let at spise og smager fantastisk med syltede gulerødder og saftigt kød.