spisekunst.dk

Bagte peberfrugtringe med æg - Opskrift på morgenmad, hovedret

Bagte peberfrugtringe med æg

Tid

Portioner

2

Niveau

nem

Æg i peberfrugtringe: Den nemmeste morgenmad i ovnen! Denne opskrift er så simpel og hurtig, at du vil elske at starte dagen med den. Skær peberfrugter i ringe, fyld dem med æg og bag dem i ovnen - en perfekt og lækker dansk morgenmad!

Ingredienser

Peberfrugt(røde eller gule for sødere smag)
2 stk
4 stk
1 knivspids
Peber(friskkværnet)
1 knivspids

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.

5 min180Ovnen skal være varm at røre ved udenpå.
2

Skær peberfrugterne i ca. 1 cm tykke ringe og fjern kernerne.

5 minPeberfrugterne skal være faste og sprøde.
3

Varm olivenolien på en pande ved medium varme og sautér peberfrugtringene i 2-3 minutter på hver side, indtil de er let møre.

6 minmediumPeberfrugterne skal dufte sødt og have let gyldne kanter.
4

Placer peberfrugtringene på en bageplade med bagepapir.

2 minPapiret skal være fladt og peberfrugterne skal kunne ligge stabilt.
5

Slå æggene ud i en skål, tilsæt salt og peber, og pisk dem let sammen.

3 minÆggemassen skal være ensartet gul.
6

Hæld forsigtigt æggemassen i hver peberfrugtring.

2 minÆggemassen skal fylde hele ringen uden at flyde over.
7

Bag peberfrugtringene i ovnen i 12-15 minutter, indtil æggene er stivnet.

15 min180Æggene skal være faste og ikke længere flydende.

Kommentarer

Mette

Jeg prøvede den her opskrift i går, og mine peberfrugtringe blev så smukke, at jeg næsten ikke turde spise dem! Men æggene var perfekte, og det hele smagte super. Eneste ulempe var, at min mand troede, det var en ny slags donuts og blev skuffet, da han tog en bid!

★★★★
Lars

Ærligt talt, hvem har tid til at skære peberfrugter i ringe? Jeg endte med at skære dem i tern og smide dem i en gryde i stedet. Smagte stadig godt, men ser ikke lige så fancy ud som på billedet. Men hey, hurtigt og nemt er også en dyd!

★★★★★
Sofie

Jeg elsker denne opskrift! Jeg tilføjede lidt chili til æggemassen for at give det lidt mere schwung. Perfekt til en lørdagsmorgen, når man vil imponere gæsterne uden at bruge hele formiddagen i køkkenet.

★★★★★
Jens

Jeg havde aldrig troet, at peberfrugter og æg kunne være en god kombination, men det her var en positiv overraskelse. Min kone sagde, at det lignede noget fra en gourmetrestaurant. Jeg tror, hun bare var sulten, men jeg tager komplimentet!

★★★★
Anna

Jeg glemte at forvarme ovnen, så mine peberfrugtringe blev lidt for bløde. Men æggene blev alligevel gode. Næste gang skal jeg huske at læse opskriften ordentligt igennem, før jeg går i gang!

★★★★★
Mette

Disse peberfrugtringe var perfekte til madpakken!

★★★★★
Jesper

Æggene blev desværre lidt for tørre i ovnen...

★★★★★
Lotte

Jeg tilføjede lidt frisk basilikum - det gav en dejlig smag!

★★★★