Æg i peberfrugtringe: Den nemmeste morgenmad i ovnen! Denne opskrift er så simpel og hurtig, at du vil elske at starte dagen med den. Skær peberfrugter i ringe, fyld dem med æg og bag dem i ovnen - en perfekt og lækker dansk morgenmad!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Skær peberfrugterne i ca. 1 cm tykke ringe og fjern kernerne.
Varm olivenolien på en pande ved medium varme og sautér peberfrugtringene i 2-3 minutter på hver side, indtil de er let møre.
Placer peberfrugtringene på en bageplade med bagepapir.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt salt og peber, og pisk dem let sammen.
Hæld forsigtigt æggemassen i hver peberfrugtring.
Bag peberfrugtringene i ovnen i 12-15 minutter, indtil æggene er stivnet.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og mine peberfrugtringe blev så smukke, at jeg næsten ikke turde spise dem! Men æggene var perfekte, og det hele smagte super. Eneste ulempe var, at min mand troede, det var en ny slags donuts og blev skuffet, da han tog en bid!
Ærligt talt, hvem har tid til at skære peberfrugter i ringe? Jeg endte med at skære dem i tern og smide dem i en gryde i stedet. Smagte stadig godt, men ser ikke lige så fancy ud som på billedet. Men hey, hurtigt og nemt er også en dyd!
Jeg elsker denne opskrift! Jeg tilføjede lidt chili til æggemassen for at give det lidt mere schwung. Perfekt til en lørdagsmorgen, når man vil imponere gæsterne uden at bruge hele formiddagen i køkkenet.
Jeg havde aldrig troet, at peberfrugter og æg kunne være en god kombination, men det her var en positiv overraskelse. Min kone sagde, at det lignede noget fra en gourmetrestaurant. Jeg tror, hun bare var sulten, men jeg tager komplimentet!
Jeg glemte at forvarme ovnen, så mine peberfrugtringe blev lidt for bløde. Men æggene blev alligevel gode. Næste gang skal jeg huske at læse opskriften ordentligt igennem, før jeg går i gang!
Disse peberfrugtringe var perfekte til madpakken!
Æggene blev desværre lidt for tørre i ovnen...
Jeg tilføjede lidt frisk basilikum - det gav en dejlig smag!