Bønnebonanza: Savoykål og Persillepesto i Ovnen! er en nem og hurtig opskrift, hvor hvide bønner møder den sprøde savoykål og en frisk persillepesto. Perfekt til en travl hverdag, hvor smagen skal være lige så god som tiden er knap.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dræn de blødlagte bønner, og skyl dem grundigt.
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
I en stor gryde, sautér løg og hvidløg i lidt olivenolie indtil de er gyldne.
Tilsæt de drænede bønner og savoykål til gryden, og bland godt. Krydr med salt og peber.
Overfør blandingen til et ovnfast fad, og bag i ovnen i 30 minutter.
Mens bønner og kål bager, lav persillepesto ved at blende persille, hvidløg, citronsaft, olivenolie, salt og peber til en glat konsistens.
Server de bagte bønner og savoykål med en skefuld persillepesto på toppen.
Kommentarer
Savoykål og bønner? Det lyder som en sund og lækker kombination! Jeg prøvede at lave den her opskrift i går, og min mand spurgte, om vi var blevet vegetarianere uden at fortælle ham det. Persillepestoen var en god overraskelse - den gav retter en frisk smag. Men 30 minutter i ovnen var lidt for lidt for min smag, jeg havde den i 45 minutter, og det blev perfekt.
Jeg elsker bønner, men savoykål? Det er som at spise en grøn moppe! Alligevel prøvede jeg den her opskrift, og det var faktisk ikke så slemt. Persillepestoen reddede dagen. Jeg havde også lidt ekstra citronsaft i, fordi jeg kan godt lide den syrlige smag. God opskrift, men savoykål er stadig ikke min bedste ven.
Jeg lavede den her ret til en middag med veninder, og de blev helt vilde med persillepestoen! En af dem spurgte, om jeg havde købt den i en dyr delikatessebutik. Jeg lo og sagde, at det var bare persille, hvidløg og citron. Bønnerne og kålen var også en hit, men pestoen stjal showet.
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg glemte at skylle bønnerne ordentligt, og det blev lidt... interessant. Smagen var god, men konsistensen var lidt slimede. Næste gang skal jeg nok huske at skylle dem grundigt. Persillepestoen var dog en vinder, og den kan jeg sagtens bruge til andre retter også.
Jeg er altid på udkig efter nye vegetariske retter, og den her opskrift ramte plet! Savoykål og bønner er en god kombination, og persillepestoen tilføjede en friskhed, som jeg elsker. Jeg havde også lidt chili i, fordi jeg kan godt lide lidt krydderi. Super lækkert og nemt at lave!
Den persillepesto løftede smagen til et helt nyt niveau!
Bønnerne var desværre lidt for bløde, men savoykålen gav en god crunch
Perfekt til madpakken - nemt at tage med på arbejde!