Æbleflæsk à la skomager er den nemme og hurtige opskrift, der får dine gæster til at måbe. Med knuste hasselnødder og en smule kanel forvandler du almindelige æbler til en dessert, der smager, som om en skomager har tryllet den frem. Prøv denne opskrift og oplev magien på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver.
Læg æbleskiverne i en gryde sammen med sukker og kanel. Kog ved middel varme.
Hak hasselnødderne groft og drys dem over de kogte æbler.
Pisk fløden til skum og server med den varme æbleblanding.
Kommentarer
Æbleflosk à la skomager? Hvad er det for en opskrift? Har skomageren været i køkkenet? Men æbler og kanel er altid en vinder, så det skal nok gå godt alligevel!
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg havde ikke hasselnødder, så jeg brugte peanuts i stedet. Det blev lidt som en æbleflosk à la fastfood, men det smagte faktisk ikke så slemt!
Æbler og kanel er en klassiker, men jeg synes, det er lidt sjovt at kalde det 'à la skomager'. Måske fordi skomageren også 'skærer' og 'syr'? Uanset hvad, så er det en nem og lækker dessert!
Jeg lavede den her til familien, og børnene elskede det! De havde aldrig set en skomager lave mad før, så de syntes, det var super sjovt. Flødeskummet var også en hit!
Jeg synes, der manglede lidt mere sødme, så jeg tilføjede lidt honning. Men ellers en nem og hurtig opskrift. Skomageren har gjort det godt!
Æbleflosken var lækker med kanel og sukker på toppen!
Perfekt til madpakken med en klat vaniljecreme ved siden af.
Æbleflosken var en lækker snack til aftenteen i sofaen.