Kyllingens søde hemmelighed: Abrikos-farseret rulle er en opskrift, der overrasker med sin sød-salte smagskombination. Denne nemme og hurtige ovnret bruger tørrede abrikoser som et unikt twist til det klassiske kyllingebryst. Prøv denne danske opskrift og oplev, hvordan abrikoserne gør kyllingen saftig og smagfuld.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Bank kyllingebrysterne flade mellem to stykker bagepapir til ca. 1 cm tykkelse.
Bland hakkede abrikoser, rasp, timian, og letpisket æg i en skål. Krydr med salt og peber.
Fordel abrikosblandingen på kyllingebrysterne og rul dem tæt sammen. Fastgør med tandstikkere.
Varm olivenolien i en pande ved middel varme og brun kyllingerullerne på alle sider.
Placer de brunede kyllingeruller i et ovnfast fad og bag i ovnen i 20 minutter.
Lad kyllingerullerne hvile i 5 minutter før servering.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det smagte som en gourmetrestaurant! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for mange tandstikkere, så det lignede en porcupine mere end en kyllingerulle. Haha!
Timian og abrikoser? Det lyder som en mærkelig kombination, men det fungerede faktisk! Jeg havde dog ikke rasp, så jeg brugte lidt knust cornflakes i stedet. Det blev også godt!
Jeg elsker denne opskrift! Den er så nem at lave, og det er sjovt at banke kyllingebrysterne flade. Føler mig som en professionel kok! Men 20 minutter i ovnen var lidt for lidt for mine, så jeg gav dem 5 minutter mere.
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men abrikoser i kylling er en game-changer! Min kone klagede over, at jeg havde glemt at fjerne tandstikkerne før servering, men smagen var top!
Jeg prøvede at lave den her til en middagsfest, og det blev en kæmpe succes! Men jeg måtte bruge dobbelt så meget olivenolie for at få kyllingen brunet ordentligt. Måske er min pande bare lidt gammel.
Abrikos-farseret kyllingerulle var perfekt til picnic i parken!
Jeg kunne virkelig smage abrikosen i retten - en lækker kombination!
Denne ret var ideel til en travl hverdag - nem at have med i madpakken.