Sherry-Snask: Den nemmeste trifli opskrift! Med sherry-gennemvædet sukkerbrød, friske bær og en cremet vaniljecreme, er denne trifli en hurtig og nem dessert, der vil imponere alle ved bordet. Prøv den bedste trifli opskrift på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær sukkerbrødet i tern og læg dem i bunden af en glasskål.
Hæld sherry eller appelsinjuice jævnt over sukkerbrødstykkerne og lad det trække i 10 minutter.
Vask og skær bærrene i skiver, hvis nødvendigt.
Fordel halvdelen af bærrene over det gennemvædede sukkerbrød.
Hæld vaniljekremen over bærrene.
Fordel den resterende halvdel af bærrene over vaniljekremen.
Top desserten med pisket flødeskum.
Sæt desserten i køleskabet i mindst 30 minutter før servering.
Kommentarer
Sherry i trifli? Det lyder som en fest! Jeg prøvede engang at bruge rom i stedet, og det blev en rigtig voksen dessert. Børnene var ikke så begejstrede, men vi voksne nød det!
Jeg elsker at bruge friske bær i desserter, men 300 gram? Det er jo næsten som at gå på bærsafari i skoven! Hvis man ikke har lyst til at plukke bær, kan man også bruge frosne - det fungerer fint.
Sukkerbrød og vaniljekrem er en klassiker, men jeg savner lidt crunch. Jeg plejer at smuldre nogle kiks over det hele lige før servering. Giver det lidt ekstra spænding!
30 minutter i køleskabet? Jeg plejer at lave denne dessert om morgenen og lade den stå hele dagen. Så er den perfekt til aftenmaden. Men måske er jeg bare utålmodig!
Piskefløden er altid en vinder hos mine børn. Jeg har lært, at hvis jeg pisker den lidt ekstra længe, så den bliver rigtig stiv, kan de bruge den som 'sne' til at dekorere deres egen dessert. Det er sjovt at se deres kreative sider!
Trifli med bær er perfekt til dessert om sommeren!
Jeg elsker når der er friske jordbær i min trifli
Trifli med bær er en god måde at bruge rester af kage på