Tarteletter med hønsekød er den nemme opskrift, der gør din hverdag lidt mere spændende med en skæv aspargestwist. Fyldt med en cremet blanding af kylling og grøntsager, er dette den bedste måde at imponere på, uden at bruge timer i køkkenet. Prøv denne hurtige og lækre danske opskrift!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog kyllingebrystet i en gryde med vand i ca. 15 minutter, indtil det er gennemkogt. Lad det køle af, og riv det i mindre stykker.
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt det hakkede løg. Sauter, indtil løgene er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt champignon og asparges til gryden, og sauter i yderligere 5 minutter, indtil de er møre.
Drys mel over grøntsagerne, og rør godt rundt. Tilsæt mælk lidt ad gangen, mens du rører konstant, indtil saucen er tyknet.
Tilsæt det revne kyllingekød til saucen, og smag til med salt og peber. Varm igennem.
Forvarm tarteletskallerne i ovnen i henhold til pakkeanvisningen. Fyld dem med den varme kyllingeblanding og server straks.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og mine børn elskede den! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget mælk der skulle bruges. Det blev næsten som en suppe i stedet for en sauce. Men smagen var super, så det gør ikke noget!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge så meget tid på at rive kyllingebryst. Det føltes som en evighed! Men resultatet blev godt, og min kone var imponeret. Måske skal jeg bare købe en kødmaskine næste gang.
Jeg elsker at bruge asparges i mine retter, så denne opskrift var perfekt for mig. Men jeg synes, at 5 minutter til at saute dem er lidt i overkanten. Mine blev lidt for bløde. Næste gang prøver jeg 3 minutter.
Jeg lavede denne ret til en middag med venner, og alle blev helt vilde med den. Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt hvidvin til saucen for at give den lidt ekstra smag. Det kan jeg kun anbefale!
Jeg havde aldrig brugt tarteletskaller før, og det var lidt af en udfordring at få dem forvarmet uden at de blev brændte. Men med lidt øvelse blev det godt. En sjov oplevelse at prøve noget nyt!
Tarteletterne med hønsekød var perfekte til frokosten!
Jeg savnede lidt mere fyld i mine tarteletter med hønsekød.
Tarteletter med hønsekød er altid en vinder til familiemiddagen.