Røget Laks Sushi Rulle: Din nye favorit! Denne opskrift på Sushi Maki med røget laks og friske grøntsager er nem og hurtig at tilberede. Perfekt til at imponere dine gæster med en lækker og unik smagskombination!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skyl sushirisene grundigt i koldt vand, indtil vandet er klart.
Kog risene med 300 ml vand i en gryde. Når vandet koger, reducer varmen og lad dem simre dækket i 15 minutter.
Bland risvineddike, sukker og salt i en lille skål, og opvarm indtil sukkeret og saltet er opløst. Bland dette med de færdigkogte ris og lad dem køle af.
Skær laks, avocado og agurk i tynde strimler.
Placer en noriplade på en bambusmåtte, fordel et tyndt lag af ris på norialgen, og efterlad en kant fri. Læg laks, avocado og agurk i en linje på midten.
Rul forsigtigt norialgen stramt ved hjælp af bambusmåtten, og skær rullen i 6-8 stykker.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave denne sushi maki i går, og det gik helt galt! Jeg havde tilsyneladende ikke skyllet risen godt nok, for den blev klæbrig som lim. Men laks og avocado var en god combo, så jeg endte med at spise det som en slags sushi-salat. 3 ud af 5 fordi det smagte godt, men jeg manglede nok en smule teknik.
Haha, jeg elsker at lave sushi hjemme, men jeg må indrømme, at jeg altid bruger for meget risvineddike. Min kæreste siger, at mine ruller smager som syltede agurker! Men opskriften her ser nem ud at følge, så måske kan jeg få det til at fungere denne gang. 4 ud af 5 for en simpel og lækker opskrift.
Jeg prøvede at imponere min svigermor med denne opskrift, men jeg glemte at købe norialge. Så jeg endte med at bruge tortillas i stedet. Det blev en slags sushi-taco fusion, og hun lo så meget, at hun glemte at være kritisk. 2 ud af 5 fordi det ikke blev rigtig sushi, men det var en sjov aften.
Jeg elsker avocado, så denne opskrift var lige noget for mig. Jeg tilføjede også lidt chili for at give det lidt mere sprød. Det blev super lækkert, og mine børn spiste alt sammen uden at klage. 5 ud af 5 for en nem og velsmagende opskrift.
Jeg er ikke så vild med at lave mad, men denne opskrift virkede nem nok. Jeg havde dog aldrig brugt en bambusmåtte før, så min sushi endte med at ligne en slags sushi-snegl. Smagen var god, men præsentationen manglede lidt. 3 ud af 5 fordi det smagte godt, men jeg skal øve mig på rulle-teknikken.
Sushi Maki med avocado er min yndlings!
Perfekt til madpakken med friske grøntsager
Sushi Maki med laks er altid en sikker vinder