"Havregrynshelte: De nemmeste müslibarstykker med tranebær-twist!" er en opskrift, der er lige så nem som den er lækker. Med kun 25 minutters tilberedningstid i ovnen og en unik tranebær-twist, får du en næringsrig snack, der vil få dine smagsløg til at juble.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius og beklæd en bageform (20x20 cm) med bagepapir.
Bland havregryn, mandler, solsikkefrø og tørrede tranebær i en stor skål.
I en lille gryde opvarmes honning og kokosolie over lav varme, indtil det er smeltet. Tilsæt vaniljeekstrakt og rør godt.
Hæld honningblandingen over de tørre ingredienser og rør, indtil alt er godt dækket.
Pres blandingen ned i den forberedte bageform i et jævnt lag.
Bag i ovnen i 20-25 minutter, indtil toppen er gyldenbrun.
Lad müslibarerne køle helt af i formen, før de skæres i stykker.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse müslibar-stykker, og de blev super lækre! Men jeg må indrømme, at jeg brændte mine fingre, da jeg prøvede at skære dem, mens de stadig var varme. Læs opskriften ordentligt, folkens! Lad dem køle af først!
Havregryn og mandler er en god combo, men jeg tilføjede lidt mørke chokoladestykker for at gøre dem endnu bedre. Min kone sagde, at de nu var for sunde til at være sunde. Haha!
Jeg havde ikke solsikkefrø, så jeg brugte nogle gamle nødder fra skabet. Det blev alligevel godt, men jeg tror, jeg skal købe nogle friske næste gang. Og måske også en ny skål, for min gamle knækkede under trykket!
Jeg elsker tranebær, så jeg puttede dobbelt så mange i. Resultatet? En smagseksplosion! Men måske lidt for sød. Næste gang prøver jeg med lidt mindre honning.
Jeg havde aldrig brugt kokosolie før, men det gik fint. Min datter spurgte, om vi kunne lave dem igen, men i form af en kæmpe kage. Måske en idé til næste gang!
Disse müslibar-stykker med nødder og dadler er fantastiske til morgenmaden!
Perfekte til en eftermiddagssnack før træning med havregryn og chokoladestykker.
Disse müslibar-stykker med frø er perfekte til en skovtur i det gode vejr!