Dampede Dumplings: Svinekødets Snefnug - en nem og hurtig opskrift på dansk, der får dig til at føle dig som en mesterkok. Med et fyld af hakket svinekød, kål og løg, krydret med ingefær og sojasovs, er disse dumplings en lækker overraskelse. Prøv dem og oplev, hvordan de smelter i munden som snefnug!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland hakket svinekød, hvidkål, løg, ingefær og sojasovs i en skål. Sørg for, at fyldet er godt blandet.
Lav dejen ved at blande hvedemel og vand i en skål, indtil du har en blød dej. Ælt dejen i ca. 5 minutter.
Rul dejen tyndt ud på en meldrysset overflade, og skær den i cirkler med en diameter på ca. 8 cm.
Placer en skefuld fyld i midten af hver dejcirkel. Fold dejen omkring fyldet og klem kanterne sammen for at forsegle dumplingen.
Placer dumplings i en damper og damp dem i ca. 15 minutter, indtil dejen er fast og fyldet er gennemkogt.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse dumplings i går, og min mand sagde, at de smagte som noget fra en kinesisk restaurant! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for meget sojasovs, så fyldet blev lidt for salt. Næste gang skal jeg være mere forsigtig. Ellers en super opskrift!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave dumplings hjemme, men det her gik faktisk overraskende godt! Min kæreste og jeg havde en lille konkurrence om, hvem der kunne lave de pænest formede dumplings. Jeg vandt, selvfølgelig! Men seriøst, dejen blev lidt for klæbrig, så jeg måtte bruge ekstra mel. God opskrift!
Jeg elsker denne opskrift! Jeg tilføjede lidt chili til fyldet for at give det lidt mere sprød, og det blev en hit hos mine venner. Men jeg havde lidt problemer med at få dejen til at holde sammen, så nogle af mine dumplings åbnede sig under dampningen. Måske skal jeg ælte lidt længere næste gang.
Jeg lavede disse dumplings til en familieaften, og mine børn elskede dem! De sagde, at de smagte som små, dejlige overraskelser. Jeg havde dog lidt problemer med at få dejen tynd nok, så nogle af dem blev lidt tykkere end planlagt. Men det gjorde dem bare endnu mere mættende!
Jeg prøvede denne opskrift i weekenden, og det var en succes! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget arbejde det var at rulle dejen ud og skære den i cirkler. Jeg endte med at bruge et glas til at skære cirklerne ud, og det fungerede fint. God opskrift, men måske lidt tidskrævende!
Disse dampede dumplings var fyldt med lækker svinekød og ingefær - en sand smagsoplevelse!
Perfekt til en hyggelig familiefrokost - børnene elskede dem!
Jeg foretrækker mine dampede dumplings med ekstra chili for ekstra smag og bid