Squashchips med kokoscreme er den perfekte snack, når du har lyst til noget sprødt og smagfuldt. Med en cremet kokossauce og en smule chili får du en tropisk oplevelse, der er både nem og hurtig at tilberede. Prøv denne opskrift og imponer dine gæster med en unik smagskombination!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200°C. Skær squash i tynde skiver, ca. 2-3 mm tykke.
Læg squashskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt og chilipulver.
Bag squashskiverne i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
Mens squashchipsene bager, rør kokoscreme med hakket koriander (hvis anvendt) i en skål.
Server de varme squashchips med kokoscremen som dip.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave de her squashchips, og de blev så sprøde, at jeg kunne bruge dem som frisbees! Kokoscremen var lidt for tyk, men med lidt mere koriander blev den perfekt. En sjov og lækker snack!
Jeg havde aldrig troet, at squash kunne blive så godt som chips! Men 20 minutter i ovnen var lidt for lidt for mig - de blev ikke helt sprøde. Måske skal jeg give dem 5 minutter mere næste gang. Kokoscremen var en god match!
Jeg lavede de her squashchips til en film-aften med vennerne, og de blev en hit! Chilipulveret gav en god varme, og kokoscremen var en frisk kontrast. Eneste minus var, at jeg glemte korianderen - men det blev alligevel godt!
Jeg elsker squash, men chips? Det lød lidt mærkeligt. Men wow, de blev faktisk rigtig gode! Jeg havde ikke chilipulver, så jeg brugte cayennepeber i stedet - det gav en god skarphed. Kokoscremen var lidt for sød for min smag, men det er nok bare mig!
Jeg prøvede at lave de her squashchips, men mine blev lidt for tykke, så de blev ikke sprøde nok. Men smagen var der! Kokoscremen med koriander var en god idé, men jeg tror, jeg skal øve mig lidt mere på at skære squash tyndere næste gang.
Squashchipsene var sprøde og lækre!
Kokoscremen gav en skøn sødme til retten.
Perfekt til en picnic i parken!