spisekunst.dk

Squashchips med kokoscreme - Opskrift på forretter,snacks

Squashchips med kokoscreme

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Squashchips med kokoscreme er den perfekte snack, når du har lyst til noget sprødt og smagfuldt. Med en cremet kokossauce og en smule chili får du en tropisk oplevelse, der er både nem og hurtig at tilberede. Prøv denne opskrift og imponer dine gæster med en unik smagskombination!

Ingredienser

Squash(medium størrelse)
2 stk
Kokoscreme(fuldfed)
2 dl
1 tsk
Chilipulver(juster efter smag)
1 tsk
Frisk koriander(hakket, valgfri)
2 spsk

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C. Skær squash i tynde skiver, ca. 2-3 mm tykke.

10 min200°CSkiverne skal være jævnt skåret og tynde.
2

Læg squashskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt og chilipulver.

5 minSkiverne skal være jævnt dækket af olie og krydderier.
3

Bag squashskiverne i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

20 min200°CChipsene skal være sprøde og let gyldne.
4

Mens squashchipsene bager, rør kokoscreme med hakket koriander (hvis anvendt) i en skål.

5 minKokoscremen skal være jævn og cremet.
5

Server de varme squashchips med kokoscremen som dip.

5 minChipsene skal serveres varme, og kokoscremen skal være glat.

Kommentarer

Mads

Jeg prøvede at lave de her squashchips, og de blev så sprøde, at jeg kunne bruge dem som frisbees! Kokoscremen var lidt for tyk, men med lidt mere koriander blev den perfekt. En sjov og lækker snack!

★★★★
Lene

Jeg havde aldrig troet, at squash kunne blive så godt som chips! Men 20 minutter i ovnen var lidt for lidt for mig - de blev ikke helt sprøde. Måske skal jeg give dem 5 minutter mere næste gang. Kokoscremen var en god match!

★★★★★
Peter

Jeg lavede de her squashchips til en film-aften med vennerne, og de blev en hit! Chilipulveret gav en god varme, og kokoscremen var en frisk kontrast. Eneste minus var, at jeg glemte korianderen - men det blev alligevel godt!

★★★★
Anna

Jeg elsker squash, men chips? Det lød lidt mærkeligt. Men wow, de blev faktisk rigtig gode! Jeg havde ikke chilipulver, så jeg brugte cayennepeber i stedet - det gav en god skarphed. Kokoscremen var lidt for sød for min smag, men det er nok bare mig!

★★★★
Jens

Jeg prøvede at lave de her squashchips, men mine blev lidt for tykke, så de blev ikke sprøde nok. Men smagen var der! Kokoscremen med koriander var en god idé, men jeg tror, jeg skal øve mig lidt mere på at skære squash tyndere næste gang.

★★★★★
Mette

Squashchipsene var sprøde og lækre!

★★★★★
Lars

Kokoscremen gav en skøn sødme til retten.

★★★★
Maria

Perfekt til en picnic i parken!

★★★★★