Få perfekt sprøde kartofler uden friturefedt! Denne nemme airfryer-opskrift giver dig gyldne, sprøde kartofler på kun 25 minutter. Perfekt tilbehør til alle hverdagsmåltider.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i store, jævne stykker for at sikre ensartet stegning.
Bland kartoflerne med olivenolie, salt, peber og paprika i en skål, så alle stykker er dækket.
Forvarm airfryeren til 200°C i 3 minutter.
Læg kartoflerne i airfryeren i et enkelt lag og steg i 20-25 minutter. Ryst kurven hver 5-7 minutter.
Drys med friske urter og server straks mens de er varme og sprøde.
Kommentarer
"Disse kartofler er blevet min go-to opskrift! Jeg laver dem mindst to gange om ugen. Jeg tilføjer altid lidt ekstra hvidløg, og så er de bare perfekte til aftensmaden."
"Jeg er normalt ikke så glad for airfryer-mad, men disse kartofler overraskede mig positivt! De blev faktisk rigtig sprøde. Dog skulle jeg lige lære at ryste kurven nok - første gang brændte nogle stykker lidt."
"Elsker hvor nemme de er at lave! Mine børn ville ikke spise dem første gang, men da jeg tilføjede lidt ost de sidste 2 minutter, så var de helt vilde med dem."
"God opskrift, men jeg synes stegetiden var lidt for kort. Mine kartofler tog 30 minutter ved 200 grader. Måske er min airfryer bare gammel!"
"Perfekt tilbehør til alt! Jeg har lavet dem med rosmarin, timian og endda lavet en cajun-version. Alle variationer blev lækre og sprøde."
