spisekunst.dk

Spinatruller med chiliost - Opskrift på appetizer, vegetarian

Spinatruller med chiliost

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Blændende spinatbomber med chili-feta-kick! er en nem og hurtig opskrift, hvor frisk spinat og chiliost skaber en eksplosiv smagskombination. Den er perfekt til at imponere gæsterne med minimalt besvær - bare rul og bag i ovnen!

Ingredienser

Frisk spinat(vasket og trimmet)
200 g
Fetaost(kan erstattes med en anden type hvid ost)
150 g
Rød chili(finthakket, juster mængde efter smag)
1 stk
Olivenolie(ekstra jomfru)
1 spsk
Salt og peber(tilsæt efter smag)
efter smag

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 180°C.

5 min180°COvnens temperatur når 180°C
2

Blanchér spinaten hurtigt i kogende vand i cirka 1 minut, indtil den er blød, og overfør den derefter til isvand for at stoppe tilberedningen.

2 minkogende vandSpinat bliver mørkegrøn og blød
3

Dræn spinaten godt, og pres overskydende vand ud.

2 minSpinat er tør at røre ved
4

Bland fetaost, finthakket chili, olivenolie, salt og peber i en skål.

3 minOsteblandingen er jævn og cremet
5

Læg en skefuld osteblanding på hvert spinatblad og rul dem forsigtigt sammen.

5 minRullerne er faste og osten er indkapslet
6

Placer spinatrullerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i 15 minutter, indtil de er gyldne og boblende.

15 min180°CRullerne er gyldne og osten bobler

Kommentarer

Mads

Spinatrullerne blev en hit hos familien! Men jeg må indrømme, at jeg brændte mig på chilin da jeg hakkede den - måske skal man bruge handsker! 😂

★★★★
Lene

Jeg prøvede at lave disse til en fest, og de forsvandt på et øjeblik! Men jeg havde ikke isvand, så jeg brugte bare koldt vand - det gik også fint.

★★★★★
Peter

Fetaosten og chilin giver en god smag, men jeg synes, at 15 minutter i ovnen var lidt for længe. Mine ruller blev lidt for tørre. Næste gang prøver jeg 10 minutter.

★★★★★
Sofie

Jeg lavede disse til en picnic, og de var nemme at tage med. Men jeg havde ikke tænkt over, at de kunne blive lidt klæbrige i varmen - måske skal man spise dem med det samme!

★★★★
Jens

Spinat og chili er en god kombination, men jeg tilføjede lidt hvidløg til osteblandingen, og det gav en ekstra smag. Prøv det!

★★★★
Mette

Jeg elsker kombinationen af spinat og chiliost!

★★★★★
Thomas

Disse spinatruller med chiliost er perfekte til en picnic i parken.

★★★★
Louise

Jeg tilføjede lidt ekstra hakket chili for at gøre retten mere spicy.

★★★★★