Blitz din smag med chili-persillesuppe på rekordtid! Denne nemme og hurtige danske opskrift kombinerer frisk persille og et skarpt chili-kick med ternet skinke for en uimodståelig smagseksplosion. Den er perfekt til at imponere dine gæster uden at bruge timer i køkkenet!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Varm olivenolien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt de finthakkede løg og steg dem, indtil de er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt kartoffeltern og grøntsagsbouillon til gryden. Bring det i kog, og lad det simre, indtil kartoflerne er møre.
Tilsæt den finthakkede persille og chiliflager til gryden. Lad det simre i yderligere 5 minutter.
Blend suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Rør skinketernene i suppen og varm igennem i et par minutter.
Kommentarer
Jeg prøvede denne suppe i går, og den blev så skarp, at jeg troede, jeg havde fået en chili i øjet! Måske skal man starte med 1 tsk chiliflager og så smage sig frem. Men ellers en god opskrift!
Jeg elsker persillesuppe, men jeg havde aldrig tænkt på at tilføje skinke. Det giver en god ekstra smag, og min kone blev helt vild med det. En keeper!
Jeg havde ikke nok persille, så jeg brugte lidt spinat i stedet. Det blev også godt, men ikke helt det samme. Næste gang skal jeg huske at købe ekstra persille!
Jeg lavede denne suppe til en frokost med venner, og de blev helt overrasket over, hvor godt det smagte. En af dem spurgte, om jeg havde brugt en hemmelig ingrediens - måske var det bare min charme!
Jeg glemte at tilføje salt og peber til sidst, og det gjorde en stor forskel. Suppen blev lidt flad uden. Men ellers en nem og lækker opskrift!
Den perfekte kombination af spicy og cremet!
Skinke giver en dejlig salt smag til suppen
Spicy persillesuppe var perfekt til at varme sig på en kold dag!