Fusion af rosmarin og flødebolle er ikke bare en dessert, men en smagsrevolution! Med en base af marsipan og en luftig marshmallow krydret med frisk rosmarin, får du en unik smagskombination, der bryder med traditionen. Prøv denne nemme og hurtige opskrift, og overrask dine gæster med en flødebolle, der gør mere end bare at smage godt!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær marcipanen i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse og form dem til runde bunde.
I en gryde, bring sukker, vand og glukosesirup i kog, og lad det koge til en temperatur på 117°C.
Når sukkerlagen er klar, tilsæt udblødt husblas og finthakket rosmarin, og rør indtil husblassen er smeltet.
Pisk sukkerlagen i en skål, indtil den er tyk og luftig.
Sprøjt marshmallowmassen oven på marcipanbundene og lad dem stå i 30 minutter til de er faste.
Dyp de færdige flødeboller i smeltet chokolade, og lad dem størkne på en bagerist.
Kommentarer
Rosmarin i flødeboller? Det lyder som noget, min mor ville prøve at servere til jul og få os alle til at rynke på næsen. Men hey, jeg er nysgerrig nok til at give det et skud!
Jeg prøvede at lave disse til en fest, og lad mig sige det sådan: Mine venner var ikke sikre på, om de skulle le eller græde. Marcipan og rosmarin er en interessant kombination, men chokoladen reddede dagen!
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, og denne opskrift var en sjov udfordring. Sukkerlagen blev lidt for tyk, men det gav bare flødebollerne en ekstra 'tyg' - som en overraskelse i munden!
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge rosmarin i en dessert, men det giver faktisk en spændende smag. Min kæreste syntes, det smagte som en skovtur, haha!
Jeg glemte at tilsætte husblassen, og mine flødeboller blev til en klæbrig katastrofe. Men hey, det blev en sjov historie at fortælle på arbejdet!
Den kombination af rosmarin og flødebolle var overraskende god!
Rosmarin-flødebolle Fusion var perfekt til picnic i parken.
Jeg ønskede lidt mere chokolade i retten.