spisekunst.dk

Mørk rygeost-bøffer - Opskrift på hovedret, grillmad

Mørk rygeost-bøffer

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Røgfyldte bøffer er den nemme og hurtige opskrift, du har brug for. Med mørk rygeost og hakket oksekød skaber du en smagsoplevelse, der får gæsterne til at måbe. Perfekt til en travl aften, hvor smagen skal være i top!

Ingredienser

Hakket oksekød(gerne med en fedtprocent på ca. 10-15%)
500 gram
Mørk rygeost(revet eller smuldret)
150 gram
Løg(finthakket)
1 stk
1 bunt
1 tsk
Sort peber(friskkværnet)
0.5 tsk

Fremgangsmåde

1

I en stor skål blandes hakket oksekød, mørk rygeost, finthakket løg, og hakket persille.

5 minensartet blanding uden store klumper
2

Tilsæt salt og friskkværnet peber til kødblandingen og rør godt sammen.

2 mingodt fordelt krydderier
3

Form blandingen til 4 lige store bøffer.

5 minbøfferne skal være faste og holde formen
4

Forvarm grillen til middelhøj varme.

10 min180-200°Cgrillen skal være varm ved berøring på afstand
5

Grill bøfferne i ca. 5-6 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte og rygeosten er smeltet.

12 minbøfferne har en gyldenbrun farve og osten bobler

Kommentarer

Lone

Mørk rygeost i bøffer? Det lyder som en fest for smagsløgene! Jeg prøvede det her i weekenden, og mine børn troede, de fik en gourmet-middag. Eneste ulempe var, at hele køkkenet lugtede af røg bagefter - men det var det værd!

★★★★
Jens

Jeg elsker at grille, men mørk rygeost havde jeg aldrig prøvet før. Det gav en helt ny dimension til mine bøffer. Min kone sagde, at det smagte som en sommerdag på en bøf. Kunne godt tænke mig lidt mere krydderi, men ellers top!

★★★★
Pia

Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge mørk rygeost i mine bøffer, men det blev en hit! Min mand spurgte, om jeg havde fået en ny kogebog fra en hemmelig beundrer. Lidt mere salt kunne måske gøre susen, men ellers super!

★★★★
Mikkel

Prøvede opskriften i går, og det var en succes! Bøfferne blev saftige og fyldte med smag. Det eneste, jeg savnede, var lidt mere peber - men det er nok, fordi jeg elsker krydret mad. Grillen blev også godt brugt, så det var en vinder!

★★★★
Sanne

Mørk rygeost i bøffer? Det lyder som noget, man kunne finde på en hipster-café! Jeg prøvede det, og det var overraskende godt. Min kæreste troede, jeg havde været på en madlavningskursus. Lidt mere persille kunne måske give en friskere smag, men ellers super!

★★★★
Mette

Disse bøffer er perfekte til en hyggelig grillaften i haven!

★★★★★
Lars

Den mørke rygeost giver en fantastisk smag til bøfferne.

★★★★
Camilla

Disse bøffer ville være ideelle til en picnic i skoven.

★★★★