Røgfyldte bøffer er den nemme og hurtige opskrift, du har brug for. Med mørk rygeost og hakket oksekød skaber du en smagsoplevelse, der får gæsterne til at måbe. Perfekt til en travl aften, hvor smagen skal være i top!
Ingredienser
Fremgangsmåde
I en stor skål blandes hakket oksekød, mørk rygeost, finthakket løg, og hakket persille.
Tilsæt salt og friskkværnet peber til kødblandingen og rør godt sammen.
Form blandingen til 4 lige store bøffer.
Forvarm grillen til middelhøj varme.
Grill bøfferne i ca. 5-6 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte og rygeosten er smeltet.
Kommentarer
Mørk rygeost i bøffer? Det lyder som en fest for smagsløgene! Jeg prøvede det her i weekenden, og mine børn troede, de fik en gourmet-middag. Eneste ulempe var, at hele køkkenet lugtede af røg bagefter - men det var det værd!
Jeg elsker at grille, men mørk rygeost havde jeg aldrig prøvet før. Det gav en helt ny dimension til mine bøffer. Min kone sagde, at det smagte som en sommerdag på en bøf. Kunne godt tænke mig lidt mere krydderi, men ellers top!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge mørk rygeost i mine bøffer, men det blev en hit! Min mand spurgte, om jeg havde fået en ny kogebog fra en hemmelig beundrer. Lidt mere salt kunne måske gøre susen, men ellers super!
Prøvede opskriften i går, og det var en succes! Bøfferne blev saftige og fyldte med smag. Det eneste, jeg savnede, var lidt mere peber - men det er nok, fordi jeg elsker krydret mad. Grillen blev også godt brugt, så det var en vinder!
Mørk rygeost i bøffer? Det lyder som noget, man kunne finde på en hipster-café! Jeg prøvede det, og det var overraskende godt. Min kæreste troede, jeg havde været på en madlavningskursus. Lidt mere persille kunne måske give en friskere smag, men ellers super!
Disse bøffer er perfekte til en hyggelig grillaften i haven!
Den mørke rygeost giver en fantastisk smag til bøfferne.
Disse bøffer ville være ideelle til en picnic i skoven.