Mør kalvefilet med rosmarin er den nemme og hurtige opskrift, der får dine smagsløg til at danse. Med frisk rosmarin og en pande som dit eneste redskab, skaber du en saftig kalvefilet, der imponerer enhver gæst. Prøv denne bedste opskrift på dansk og oplev magien!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Krydr kalvefileten grundigt med salt og friskkværnet sort peber på begge sider.
Varm olivenolie i en stor pande over middel-høj varme.
Tilsæt smør og rosmarinkviste til panden.
Læg kalvefileten i panden og steg den i 3-4 minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun.
Tag kalvefileten af panden og lad den hvile i 5 minutter, før den skæres i skiver.
Kommentarer
500 gram kalvefilet? Det er jo en festmåltid! Jeg prøvede denne opskrift til en søndagsmiddag, og min mand blev helt vild med den. Han sagde, det smagte som på en fin restaurant. Men 30 gram smør? Det er jo næsten som at lave en smørsovs! Jeg måtte lige holde øje med kolesterolet bagefter.
Jeg elsker rosmarin, så denne opskrift var lige noget for mig. Men 3-4 minutter på hver side? Min kalvefilet blev lidt for rød i midten. Måske skal jeg prøve 5 minutter næste gang. Ellers super lækker opskrift!
Jeg lavede denne til en dateaften, og det blev en succes! Kalvefileten blev så mør og saftig. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt nervøs, da jeg skulle krydre med salt og peber. Jeg endte med at bruge lidt for meget salt, men heldigvis blev det ikke for slemt. Næste gang skal jeg være mere forsigtig.
Jeg prøvede denne opskrift i går, og det var så nemt at lave. Men jeg havde ikke frisk rosmarin, så jeg brugte tørret i stedet. Det fungerede også fint, men jeg tror, frisk rosmarin ville have givet en bedre smag. Jeg må huske at købe det næste gang.
Jeg lavede denne opskrift til min familie, og mine børn elskede den! De spurgte, om vi kunne få det hver uge. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget smør der skulle bruges. Jeg følte, jeg svømmede i smør, da jeg tilføjede det til panden. Men resultatet blev super lækkert!
Rosmarinen gav en skøn smag til kalvefileten!
Perfekt til en hyggelig middag med vennerne
Kalvefileten var mørt og saftigt, lige som den skal være