Minifrikadeller med urtedip bliver din nye favoritopskrift, som er både nem og hurtig at lave. Med en perfekt blanding af svinekød og oksekød, serveret med en frisk urtedip, får du en smagseksplosion på under 20 minutter. Prøv denne danske lækkerbisken med ske og imponer dine gæster!
Ingredienser
Fremgangsmåde
I en stor skål, bland hakket svinekød, hakket oksekød, finthakket løg, salt og peber sammen.
Form små frikadeller af farsblandingen, ca. 2 cm i diameter.
Varm smørret op i en pande ved middel varme. Steg frikadellerne i ca. 5 minutter på hver side.
Bland yoghurt med hakket dild og persille i en skål til urtedippen.
Server mini-frikadellerne varme med urtedippen ved siden af.
Kommentarer
Haha, jeg lavede de her mini-frikadeller til min families julefrokost, og min lillebror troede, de var købte fra supermarkedet! Jeg måtte bevise, at jeg havde lavet dem selv. Urtedippen var en hit, men jeg tilføjede lidt citronsaft for ekstra friskhed.
Jeg prøvede at lave de her frikadeller, men de blev lidt for store - mere som maxi-frikadeller! Måske skal jeg bruge en teske i stedet for en spiseske næste gang. Urtedippen var super lækker, og den passede perfekt til.
Jeg elsker denne opskrift! Jeg bruger altid lidt ekstra dild i urtedippen, fordi jeg er vild med den smag. Perfekt til en lille snack, når man har gæster. Nem og hurtig at lave!
Jeg lavede de her frikadeller til en grillfest, og de forsvandt på ingen tid! Jeg tror, nogle af mine venner troede, det var kødkugler fra en eller anden fancy restaurant. Urtedippen var en god kontrast til det røgede kød.
Jeg prøvede at lave de her mini-frikadeller, men jeg glemte at tilføje løg, så de blev lidt kedelige. Men urtedippen reddede dagen! Jeg skal nok huske løget næste gang.
Urterne i dippet gav lige det ekstra pift!
Mini-frikadellerne var perfekte til børnenes madpakker
Den friske citronsaft i dippen gjorde retten så frisk og lækker