Bacon-indpakkede mango-kylling: Nem og sprød lækkeri! er en hurtig og nem opskrift, hvor kyllingebryst pakkes ind i bacon og bages i ovnen til sprød perfektion. Serveret med en sød og syrlig mangosauce og ris, er dette den bedste måde at få en smagfuld og sjov middag på, på dansk.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Pak hvert kyllingebryst ind i 2 skiver bacon og læg dem i et ovnfast fad.
Bag kyllingen i ovnen i 25-30 minutter, indtil baconet er sprødt og kyllingen er gennemstegt.
Mens kyllingen bager, skræl mangoerne og blend dem med olivenolie, limesaft og lidt limeskal for at lave en sauce.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Server den sprøde bacon-kylling med mango sauce og ris.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand blev helt vild med den! Han sagde, at han aldrig havde smagt noget så lækkert. Men jeg må indrømme, at jeg brændte baconet lidt, fordi jeg blev distraheret af vores hund, der pludselig besluttede at jage sin egen hale. Men mango-saucen reddede dagen!
Hvorfor skal man bruge så meget bacon? Jeg mener, det er jo ikke en pizza! Men seriøst, det smagte fantastisk. Jeg tilføjede lidt chili til mango-saucen for at give den lidt mere schwung. Perfekt til en fredag aften med vennerne.
Jeg elsker mango, så jeg var nødt til at prøve denne opskrift. Men jeg havde ikke limes, så jeg brugte citron i stedet. Det blev også godt, men jeg tror, at lime ville have givet en mere frisk smag. Næste gang!
Jeg lavede denne ret til min svigermor, og hun blev helt imponeret. Hun troede, jeg havde bestilt takeaway! Men jeg må indrømme, at jeg spillede lidt af mango-saucen ud over køkkenbordet, da jeg prøvede at være lidt for fancy med serveringen. Heldigvis havde jeg en god latter med hende over det.
Jeg er ikke så vild med kylling, men denne opskrift fik mig til at ombestemme mig. Baconet gør det hele så meget bedre! Jeg havde også lidt ekstra mango tilbage, så jeg lavede en lille dessert med det. En rigtig succes!
Mango-kylling er en ny smagsoplevelse!
Bacon-twisten gav retten ekstra sprødhed
Perfekt til en sommer picnic i parken