Cupcakes med løgmarmelade er ikke for de svaghjertede! Disse cupcakes kombinerer den søde og syrlige smag af løgmarmelade med en luftig cupcakedej. Prøv denne unikke opskrift og overrask dine gæster med en smagseksplosion!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær løgene i tynde skiver og steg dem langsomt i en gryde ved middel varme til de er bløde.
Tilsæt sukker og æblecidereddike til løgene og fortsæt med at koge, indtil blandingen er tyknet til en marmelade.
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius og forbered en muffinbakke med papirsforme.
Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljesukker i en skål.
Pisk æggene sammen i en anden skål, og tilsæt smeltet smør og mælk.
Bland de våde ingredienser med de tørre ingredienser for at danne en glat dej.
Fyld hver muffinpapirform halvt op med dej, tilføj en teskefuld løgmarmelade og fyld derefter næsten op med mere dej.
Bag i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil cupcakes er gyldne og en tandstikker kommer ud ren.
Kommentarer
Løg i cupcakes? Det lyder som en opskrift, der kunne få selv min svigermor til at rynke på næsen! Men jeg prøvede det, og det var faktisk ikke så slemt. Løgmarmeladen giver en interessant smag. Jeg tror bare, jeg vil holde det hemmeligt, hvad der er i dem, når jeg serverer dem til gæster!
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, og disse løgmarmelade-cupcakes var en sjov oplevelse. Jeg tilføjede lidt ekstra sukker til løgene for at få en sødere smag, og det fungerede godt. Min kone syntes, de smagte som en mærkelig blanding af løgsovs og kage, men vi spiste dem alligevel!
Jeg prøvede at lave disse cupcakes til en fest, og reaktionerne var... interessante. Nogle elskede dem, andre var lidt skeptiske til løgene. Jeg tror, jeg måske vil bruge løgmarmeladen som topping på en ostetallerken i stedet for i fremtiden. Men det var sjovt at prøve noget nyt!
Jeg har aldrig været så forvirret over en opskrift før. Løg i kager? Det lyder som noget, man laver, når man har tabt en væddemål! Men jeg skal give dem en chance, fordi jeg elsker at prøve nye ting. Hvis det går galt, kan jeg altid bruge dem som en vits på næste familiesammenkomst!
Jeg lavede disse cupcakes til en børnefødselsdag, og børnene var ikke så begejstrede for løgene. Men de voksne syntes, det var en sjov og anderledes smag. Jeg tror, jeg vil holde mig til traditionelle cupcakes til børnene i fremtiden, men måske bruge løgmarmeladen til noget mere voksenvenligt!
Disse cupcakes med løgmarmelade var perfekte til brunchen!
Jeg var skeptisk, men løgmarmeladen gav en skøn sødme til cupcakesene.
Løgmarmelade-cupcakes var en sjov og anderledes dessert til festen.