Zestige Gnocchi: En Knasende Overraskelse! er en opskrift, der kombinerer bløde, hjemmelavede gnocchi med et frisk twist af limeskal og en knasende topping af ristede brødkrummer. Denne nemme, men spændende ret er perfekt til at imponere dine gæster med en smag, der er lige så overraskende, som den er lækker.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne med skræl i saltet vand, indtil de er møre. Afdryp og lad dem køle lidt af, før du piller skrællen af.
Mos de skrællede kartofler grundigt uden klumper. Bland mosen med mel, æg, limeskal, salt og peber, indtil du har en blød dej.
Del dejen op i mindre portioner og rul dem til lange pølser på en meldrysset overflade. Skær pølserne i små stykker på ca. 2 cm.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog gnocchierne i små portioner, indtil de flyder til overfladen, ca. 2-3 minutter. Overfør dem til en skål med en hulske.
Smelt smørret på en stor pande og steg gnocchierne, indtil de er gyldne og sprøde på ydersiden.
Rist brødkrummerne i en tør pande, indtil de er gyldne og sprøde. Tilsæt persille, salt og peber.
Server de stegte gnocchi toppet med brødcrunch. Pynt med ekstra persille, hvis ønsket.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave den her lime-gnocchi, og det blev en katastrofe! Jeg havde aldrig troet, at kartofler kunne eksplodere i mikroovnen, men det skete altså. Måske skal jeg holde mig til kogning næste gang. Brødcrunchen var dog en hit hos børnene!
Limeskallen giver en frisk twist til gnocchierne, som jeg elsker! Jeg havde dog ikke nok mel, så min dej blev lidt klæbrig. Men med lidt ekstra mel og en god latter over køkkenrodderiet, blev det en succes til sidst. Anbefaler at have ekstra mel parat!
Jeg lavede denne opskrift til en dateaften, og det gik overraskende godt! Gnocchierne blev så bløde og smagfulde, og brødcrunchen gav en dejlig crunch. Min date var imponeret, og vi endte med at lave en ekstra portion. Tak for en god opskrift!
Jeg havde aldrig lavet gnocchi før, og det her virkede lidt kompliceret. Men det gik faktisk ret godt! Jeg havde dog ikke frisk persille, så jeg brugte tørret i stedet. Det blev ikke helt det samme, men stadig godt. Næste gang skal jeg huske frisk persille!
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, og denne opskrift var perfekt til det. Jeg tilføjede lidt chili til brødcrunchen for at give den en ekstra kick. Det blev en smule for krydret til min kone, men jeg nød hver bid! Måske lidt mindre chili næste gang.
Lime-gnocchi var en frisk og lækker variation fra den traditionelle gnocchi
Brødcrunchen gav retten en dejlig knasende tekstur
Lime-gnocchi med brødcrunch var perfekt til picnic i parken