spisekunst.dk

Laksetatar med jordbærpeber - Opskrift på forretter, fiskeretter

Laksetatar med jordbærpeber

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Laksetatar med jordbærpeber er en nem og hurtig opskrift, der overrasker med et friskt twist af jordbær og peber. Den finthakkede laks blandes med kapers, skalotteløg og dild, mens jordbærrene skaber en smagfuld sauce. Prøv denne fremragende danske opskrift og oplev en smagseksplosion med hver skefuld!

Ingredienser

Frisk laks(uden skind og ben)
300 g
Kapers(finthakket)
2 spsk
Sjalotteløg(finthakket)
1 stk
Frisk dild(finthakket)
1 spsk
Citron(saften)
1 stk
150 g
Sort peber(friskknust)
1 tsk
efter smag

Fremgangsmåde

1

Hak laksen fint og placer den i en skål.

5 minlaksen skal være jævnt hakket uden store stykker
2

Tilsæt kapers, sjalotteløg og dild til laksen. Bland godt.

3 miningredienserne skal være jævnt fordelt
3

Tilsæt citronsaft, olivenolie og salt til laksen. Rør godt rundt.

2 minlaksen skal være blank og godt blandet
4

Knus jordbærrene let med en gaffel og bland med sort peber.

3 minjordbærrene skal være saftige, men stadig med lidt struktur
5

Anret laksetataren på tallerkener og top med jordbærpebersauce.

5 minret skal se farverig og indbydende ud

Kommentarer

Lone

Jeg prøvede den her opskrift til en sommerfest, og det var en hit! Men jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs for at servere laks og jordbær sammen. Det lød som en mærkelig kombination, men det fungerede faktisk! Min svigermor, som ellers er ret kræsen, spurgte endda om opskriften.

★★★★
Mikkel

Jeg elsker laks, men jeg havde aldrig tænkt på at lave tatar af det. Det blev lidt klodset at hakke laksen fint nok, så min laksetatar endte med at ligne mere en lakseblanding. Men smagen var der stadig, og jordbærpeberen gav en frisk twist. Jeg må nok øve mig lidt mere på hakke-teknikken!

★★★★★
Sofie

Jeg lavede den her til en dateaften, og det var en succes! Jeg havde aldrig brugt kapers før, men det gav en dejlig syrlig smag til laksen. Min kæreste blev imponeret over min køkkensans, og vi endte med at lave en hel aften med gourmetretter. Tak for inspirationen!

★★★★★
Jens

Jeg er ikke så vild med at lave mad, men den her opskrift virkede nem nok. Jeg havde dog ikke friske jordbær, så jeg brugte nogle frosne i stedet. Det blev lidt af en suppe, men smagen var okay. Måske skal jeg holde mig til takeaway i fremtiden...

★★★★★
Anna

Jeg prøvede at lave den her til en frokost med veninder, og vi lo så meget over, at vi følte os som rigtige gourmetkokke med vores laksetatar og jordbærpeber. Det var sjovt at eksperimentere med smagskombinationer, og det blev en rigtig hyggelig dag. Skal prøve det igen snart!

★★★★
Mette

Laksetataren var frisk og lækker med de søde jordbærpeber

★★★★★
Jens

Perfekt til en sommermiddag på terrassen

★★★★
Maria

En skøn kombination af røget laks og friske jordbærpeber

★★★★★