Blitzkartoffel-porresuppe (light) bliver din nye favorit, når du har brug for en nem og hurtig opskrift. Med kun 35 minutters tilberedningstid og enkle ingredienser som kartofler, porrer og løg, får du en smagfuld suppe, der varmer og mætter. Den er perfekt til travle dage, hvor du alligevel ønsker at nyde en hjemmelavet ret!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opvarm olivenolie i en stor gryde over medium varme. Tilsæt hakket løg og svits det, indtil det er gennemsigtigt.
Tilsæt skivede porrer og svits indtil de er bløde.
Tilsæt ternede kartofler og bouillon til gryden. Kog op, og lad det derefter simre.
Blend suppen med en stavblender indtil glat. Smag til med salt og peber.
Server suppen varm i skåle, evt. med en skefuld creme fraiche eller frisk persille på toppen som pynt.
Kommentarer
Jeg lavede denne suppe i går, og den blev super lækker! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra salt, fordi min mand siger, at alt jeg laver, mangler salt. Måske er det bare hans undskyldning for at spise mere chips bagefter!
Porrer og kartofler er en vinderkombination! Jeg havde aldrig troet, at en 'light' version kunne smage så godt. Jeg serverede den med en stor skefuld creme fraiche på toppen - det gør den lidt mindre 'light', men meget mere lækker!
Jeg prøvede at lave denne suppe til min svigermor, og hun blev helt vild med den! Hun spurgte mig om opskriften, og jeg måtte lige holde en lille pause, før jeg sagde, at det var en 'light' version. Hun tror stadig, det er en gourmetret!
Jeg havde aldrig brugt en stavblender før, men det gik overraskende godt. Suppen blev så glat og cremet. Jeg tænkte, at jeg måske skulle prøve at blende alt, hvad jeg laver fra nu af - måske også min morgenkaffe!
Jeg elsker denne opskrift, fordi den er så simpel og hurtig at lave. Perfekt til travle hverdage, hvor jeg ikke har lyst til at stå i køkkenet i timevis. Og så er det også en god måde at få børnene til at spise grøntsager uden, at de opdager det!
Den kartoffel-porresuppe var lækker og fyldig
Suppen var perfekt til min aftenmad
Jeg kunne godt lide den cremede konsistens i suppen