Karsekylling i granatsauce bliver din nye favorit med sprød kylling badet i en sød og syrlig granatsauce. Denne nemme og hurtige opskrift på dansk får dine smagsløg til at danse af glæde. Den er perfekt til en hverdag, hvor du vil imponere uden besvær!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rens kyllingebrysterne og krydr dem med salt og peber. Hak karsen fint og gnid halvdelen ind i kyllingen. Lad det marineres i 15 minutter.
Opvarm olien i en stegepande over medium varme. Steg kyllingebrysterne i ca. 5-7 minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Imens kyllingen steger, skær granatæblerne op og fjern frøene. Pres saften fra halvdelen af frøene og bland med sukker og citronsaft i en lille gryde.
Kog granatæbleblandingen på lav varme, indtil den er let reduceret og lidt sirupagtig.
Server kyllingebrysterne toppet med granatsauce og drys med de resterende granatæblefrø og karse.
Kommentarer
Karse-kylling i granatsauce lyder spændende, men jeg må indrømme, at jeg aldrig har været god til at få granatæblefrøene ud uden at lave en kæmpe rod. Måske skal jeg bare købe dem færdigskårne næste gang!
Jeg prøvede den her opskrift i går, og kyllingen blev super saftig! Men granatsaucen blev lidt for sød til min smag. Måske skal jeg næste gang prøve med lidt mindre sukker eller måske tilføje en smule chili for at give den lidt mere schwung.
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge karse til andet end pynt på en sandwich. Men det her var faktisk en succes! Min mand spurgte, om jeg havde været på kokkeskole, så det siger nok det hele.
Jeg elsker granatæbler, så den her opskrift var lige noget for mig. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt træt af at hakke karse. Måske skal jeg investere i en food processor, så jeg kan få det gjort hurtigere!
Jeg lavede den her til en middag med veninder, og de blev helt vilde med smagen. Men vi lo så meget af, at vi havde granatæblefrø overalt - det blev næsten som en food fight! Super sjov aften, og opskriften var en vinder.
Karse-kylling i granatsauce er perfekt til en hyggelig middag med vennerne!
Jeg synes granatsaucen gav retten en frisk og syrlig smag, som jeg elskede.
Kyllingen var saftig og mør, og karsen gav et lækkert bid til retten.