Ingefærsødede baconbites er den nemme og hurtige opskrift, der vil få dine gæster til at måbe. Pak bacon omkring dadler og glasér dem med en krydret ingefær-honning-sojasovsblanding, før de bages i ovnen til sprød perfektion. Denne lækre danske snack er perfekt til fester og sammenkomster!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Pak hver dadel ind i en skive bacon og fastgør med en tandstik.
Bland honning, ingefær og sojasovs i en lille skål.
Pensl baconbites med ingefærblandingen.
Placer baconbites på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil baconet er sprødt.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift til en fest, og mine gæster kunne ikke få nok! Men jeg må indrømme, at jeg brændte mig på fingrene, da jeg prøvede at pakke baconen rundt om dadlerne. Måske skal man have asbesthænder til det her!
Ingefær og bacon? Det lyder som en mærkelig kombination, men det fungerer faktisk! Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men det her er min nye go-to snack til film-aftener.
Jeg glemte at købe sojasovs, så jeg brugte bare lidt ekstra salt i stedet. Det blev også godt, men jeg tror, sojasovs ville have givet en ekstra smag. Næste gang!
20 minutter i ovnen? Min ovn må være en racerbil, for mine baconbites var sprøde efter 10 minutter. Måske skal jeg bare slappe af og nyde en øl, mens jeg venter næste gang.
Jeg elsker dadler, men jeg havde aldrig tænkt på at kombinere dem med bacon. Det her er som en lille eksplosion af smag i munden! Perfekt til at imponere svigermor med.
De ingefærsødede baconbites var perfekte til madpakken
Jeg elskede kombinationen af ingefær og bacon
Disse baconbites var et hit på skovturen!