Hvid chokoladerisotto med hindbær er den bedste opskrift på en cremet og lækker dessert. Arborioris koges langsomt med mælk og hvid chokolade, og friske hindbær tilføjer en smagfuld twist. Prøv denne nemme og hurtige opskrift på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Tilsæt Arborio ris og rør rundt, indtil risene er let gennemsigtige.
Tilsæt mælk lidt ad gangen, mens du konstant rører. Lad risottoen simre og absorbere mælken, før du tilsætter mere.
Når risene er næsten færdigkogte, tilsæt sukker og vaniljesukker. Fortsæt med at røre indtil sukkeret er opløst.
Fjern gryden fra varmen og rør den hakkede hvide chokolade i, indtil den er helt smeltet og indarbejdet.
Fold forsigtigt de friske hindbær ind i risottoen lige før servering.
Server risottoen varm, pyntet med knuste nødder og en drizzle af hindbærcoulis, hvis ønsket.
Kommentarer
Hvid chokolade i risotto? Det lyder som en dessertdrøm! Jeg prøvede den her i weekenden, og mine børn blev helt vilde med den. De spiste så meget, at de glemte at spørge om is til dessert!
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, men den her opskrift fik mig til at føle mig som en mesterkok. Det eneste problem var, at jeg spiste så meget af den, at jeg ikke kunne få bukserne på bagefter!
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge hindbær i risotto før. Det giver en frisk smag, som virkelig bryder godt med den søde hvide chokolade. Perfekt til en romantisk aften med min kæreste!
Jeg prøvede at lave den her til en middag med venner, men jeg glemte at røre konstant, så min risotto blev lidt klumpet. Alligevel blev den en hit, og vi lo godt over min 'klumpede' dessert!
Hindbærcoulis som pynt? Det lyder som noget fra en fancy restaurant! Jeg prøvede at lave det, og det blev så lækkert, at jeg nu bruger det til alt fra morgenmad til aftensmad!
Den hvide chokolade gav en fantastisk sødme til retten!
Risottoen var cremet og hindbærrene tilføjede en frisk smag.
Perfekt dessert til en romantisk aften med min kæreste.