Hummer i kakaosauce er en opskrift, der overrasker med sin unikke kombination af mørk chokolade og frisk hummer. Denne nemme og hurtige ret skaber en smagsoplevelse, der er lige så elegant som den er uventet. Prøv denne fantastiske opskrift på dansk og oplev en smagseksplosion med skeen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med vand i kog og tilsæt en knivspids salt. Kog hummerne i 8-10 minutter, indtil de er lyserøde og gennemkogte.
Imens hummerne koger, smelt chokoladen i en lille gryde over lav varme.
Tilsæt fløden til den smeltede chokolade, og rør indtil saucen er glat og ensartet.
Fjern hummerne fra gryden og lad dem køle lidt af. Del dem derefter i halve og fjern kødet.
Anret hummerkødet på tallerkener, hæld chokoladesaucen over og pynt med friske urter.
Kommentarer
"Hummer og chokolade? Det lyder som en eksplosion af smagsløg! Jeg prøvede at lave det til en romantisk aften, men min kæreste troede, det var en vits. Han spiste det alligevel og sagde, det var overraskende godt. Måske skal jeg prøve at tilføje lidt chili næste gang for at give det en ekstra kick!"
"Jeg elsker hummer, men chokoladesaucen virkede lidt mærkelig. Jeg tænkte, at det måske kunne være godt til dessert, men ikke som hovedret. Jeg endte med at spise hummeren uden chokoladen og brugte chokoladen til at lave en brownie i stedet. Ikke helt som planlagt, men det blev en god aften alligevel!"
"Hummer kakaosmelt? Det lyder som noget, man kunne finde på en eksklusiv restaurant i København. Jeg prøvede det til en middag med veninder, og vi lo så meget over kombinationen. Men overraskende nok blev det en hit! Vi havde aldrig troet, at hummer og chokolade kunne fungere sammen, men det gjorde det altså!"
"Jeg er ikke sikker på, om jeg nogensinde har været så forvirret over en opskrift. Hummer og chokolade? Jeg prøvede det alligevel, og det var... interessant. Jeg tror, jeg skal holde mig til traditionel hummer næste gang. Men point for kreativitet!"
"Jeg lavede denne opskrift til min families julefrokost, og det blev en snak om dagen. Min mor sagde, at det mindede hende om en dessert, hun havde spist i Frankrig engang. Jeg tror, vi alle blev enige om, at det var en sjov og anderledes måde at nyde hummer på. Måske ikke noget, vi gør hver dag, men det var en oplevelse!"
"Den perfekte kombination af sød kakao og saftig hummer"
"Overraskende god til picnic i parken"
"Kunne godt have brugt lidt mere kakaosmag"
