Dansk hotdog med Chicago-swing er den nemme og hurtige opskrift, der giver dig det bedste fra to verdener. Med en traditionel dansk pølse og lokalt bagte boller, toppet med autentiske Chicago-ingredienser som sportpeber og sellerisalt, får du en smagseksplosion på få minutter. Prøv denne sjove twist på en klassiker og imponer dine gæster!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm grillen til middel varme. Grill pølserne i ca. 5-7 minutter, indtil de er varme og let brunede.
Imens pølserne grilles, damp eller varm hotdogbollerne let på grillen i ca. 1-2 minutter.
Placer en pølse i hver bolle. Top med sennep, hakkede løg, sød syltetøjsrelish, en kvart dill pickle spear, tomatskiver, og to sport peberfrugter.
Drys hver hotdog med en lille smule sellerisalt før servering.
Kommentarer
Danske pølser i en Chicago-style hotdog? Det lyder som en skændig forbrydelse mod både dansk og amerikansk madkultur, men jeg skal nok prøve det alligevel. Måske bliver det en ny favorit!
Jeg prøvede at grille pølserne i 5 minutter, men de blev stadig kolde indeni. Måske skal jeg bare spise dem rå næste gang, så sparer jeg tiden. Hvorfor skal alt være så kompliceret?
Sport peberfrugter? Hvad er det for noget? Jeg fandt nogle jalapeños i køleskabet, så jeg brugte dem i stedet. Det blev lidt mere spicy, men det var også sjovt at se børnene prøve at spise dem!
Jeg elsker at dampe bollerne på grillen - det giver dem en helt speciel smag. Men hvorfor skal der så meget dill pickle på? Jeg føler, jeg bliver kvalt i sylteagurker!
Sellerisalt på en hotdog? Det lyder som noget, min mor ville have fundet på, når hun havde for mange krydderier i skabet. Men hey, det smagte faktisk ikke så slemt!
Den sprøde pickle relish gav den lige det ekstra pift!
Perfekt til en hurtig frokost på farten!
Chilien gav lige den rette spicy smag til hotdoggen.