spisekunst.dk

Dansk Chicago-Style Hotdog - Opskrift på frokost,middag,snack

Dansk Chicago-Style Hotdog

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Dansk hotdog med Chicago-swing er den nemme og hurtige opskrift, der giver dig det bedste fra to verdener. Med en traditionel dansk pølse og lokalt bagte boller, toppet med autentiske Chicago-ingredienser som sportpeber og sellerisalt, får du en smagseksplosion på få minutter. Prøv denne sjove twist på en klassiker og imponer dine gæster!

Ingredienser

Danske pølser(traditionelle danske hotdogs)
4 stk
Hotdogboller(med valmuefrø)
4 stk
Sennep(grov eller dijon)
2 spsk
Løg(hakket)
1 stk
Sød syltetøjsrelish(kan erstattes med agurkesalat)
4 spsk
Dill pickle spear(eller store syltede agurker, skåret i kvarte)
4 stk
Cherrytomater(skåret i skiver)
8 stk
Sport peberfrugter(eller små syltede jalapeños)
8 stk
Sellerisalt(til drys)
1 tsk

Fremgangsmåde

1

Forvarm grillen til middel varme. Grill pølserne i ca. 5-7 minutter, indtil de er varme og let brunede.

7 minmiddelpølserne skal være gyldne og let sprøde
2

Imens pølserne grilles, damp eller varm hotdogbollerne let på grillen i ca. 1-2 minutter.

2 minlavbollerne skal være bløde og lune
3

Placer en pølse i hver bolle. Top med sennep, hakkede løg, sød syltetøjsrelish, en kvart dill pickle spear, tomatskiver, og to sport peberfrugter.

3 mintoppings skal være jævnt fordelt og farverige
4

Drys hver hotdog med en lille smule sellerisalt før servering.

1 minet let drys af sellerisalt på toppen

Kommentarer

Lars

Danske pølser i en Chicago-style hotdog? Det lyder som en skændig forbrydelse mod både dansk og amerikansk madkultur, men jeg skal nok prøve det alligevel. Måske bliver det en ny favorit!

★★★★
Mette

Jeg prøvede at grille pølserne i 5 minutter, men de blev stadig kolde indeni. Måske skal jeg bare spise dem rå næste gang, så sparer jeg tiden. Hvorfor skal alt være så kompliceret?

★★★★★
Jens

Sport peberfrugter? Hvad er det for noget? Jeg fandt nogle jalapeños i køleskabet, så jeg brugte dem i stedet. Det blev lidt mere spicy, men det var også sjovt at se børnene prøve at spise dem!

★★★★★
Anne

Jeg elsker at dampe bollerne på grillen - det giver dem en helt speciel smag. Men hvorfor skal der så meget dill pickle på? Jeg føler, jeg bliver kvalt i sylteagurker!

★★★★
Peter

Sellerisalt på en hotdog? Det lyder som noget, min mor ville have fundet på, når hun havde for mange krydderier i skabet. Men hey, det smagte faktisk ikke så slemt!

★★★★★
Maria

Den sprøde pickle relish gav den lige det ekstra pift!

★★★★★
Anders

Perfekt til en hurtig frokost på farten!

★★★★
Louise

Chilien gav lige den rette spicy smag til hotdoggen.