Pitabrød på 7 minutter: Så nemt, det er næsten ulovligt! Denne opskrift på hjemmelavede pitabrød er så simpel og hurtig, at du vil føle dig som en mesterbager på ingen tid. Perfekt til at servere med dit yndlingsfyld - og det hele med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opløs gæren i det lunkne vand i en stor skål.
Tilsæt olivenolie og salt til gærblandingen.
Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og rør indtil en jævn dej dannes.
Ælt dejen på en meldrysset overflade i cirka 10 minutter.
Lad dejen hæve i en skål dækket med et fugtigt klæde i cirka 1 time eller indtil den er fordoblet i størrelse.
Forvarm ovnen til 250 grader Celsius og placér en bageplade i ovnen.
Opdel dejen i 8 lige store stykker og rul hver del ud til en rund flad cirkel.
Bag pitabrødene i ovnen i cirka 5-7 minutter, indtil de er puffede og let gyldne.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse pitabrød, men glemte at tilsætte saltet. Smagte som karton, men børnene spiste dem alligevel - de er ikke kræsne!
Æltede dejen i 10 minutter, og mine arme føles som om de har været på fitness. Men resultatet blev perfekte pitabrød! Værd smerten.
Jeg havde ikke olivenolie, så jeg brugte smør i stedet. Pitabrødene blev lidt mere danske, men stadig lækre!
Glemte at forvarme ovnen, så mine pitabrød blev lidt flade. Men med lidt ekstra tid blev de alligevel gode. Næste gang husker jeg ovnen!
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave pitabrød hjemme. Men med denne opskrift blev det en succes! Perfekt til vores fredags-taco.
Pitabrødene var perfekte til vores picnic i parken.
Jeg fyldte mine pitabrød med spicy kylling og guacamole - fantastisk kombination!
Mine børn elsker at få pitabrød med hjemmelavet hummus i madpakken.