Grønærte-quesadillas er din nye favoritsnack! Med en nem opskrift, der kun tager 15 minutter, kan du lave sprøde tortillas fyldt med en smagfuld blanding af grønne ærter, friske urter og ost. Perfekt til et hurtigt og lækkert måltid på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog de grønne ærter i en gryde med vand i ca. 3-4 minutter, indtil de er møre.
Afdryp ærterne og mos dem let med en gaffel. Tilsæt de hakkede urter og rør rundt.
Hvis du bruger skinke eller bacon, skær det i små stykker og steg det i en pande indtil sprødt.
Læg en tortilla på en flad overflade, og fordel ærteblandingen jævnt over halvdelen. Tilsæt ost og eventuelt skinke eller bacon.
Fold tortillaen over fyldet og tryk let.
Varm olivenolien i en pande og steg quesadillaen på begge sider, indtil den er gylden og sprød.
Gentag processen med de resterende tortillas. Skær hver quesadilla i trekanter og server varm.
Kommentarer
Ærter i quesadillas? Det lyder som noget, min mor ville prøve at få mig til at spise som barn. Men hey, med ost og bacon kan det måske være en vinder alligevel!
Jeg prøvede den her opskrift i går, og ærteblandingen blev lidt for moset til min smag. Men ellers nem og lækker! Jeg tilføjede lidt chili for at give den lidt mere sprødhed.
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville ende med at lave noget med grønne ærter i en tortilla. Men det blev faktisk ret godt! Min kone troede, jeg havde bestilt takeaway.
Jeg elsker, at det er så nemt at lave. Perfekt til en travl aften. Men næste gang skal jeg nok bruge lidt mere ost - man kan aldrig få for meget ost, ikke?
Ærterne tog lidt længere tid at koge end forventet, men ellers gik det som en leg. Jeg savnede lidt mere krydderi, men det er nok bare mig, der er vant til mere krydret mad.
Disse quesadillas er perfekte til en let frokost!
Jeg elsker kombinationen af grøntsager og ost i denne ret.
Disse quesadillas var et hit på vores picnic i parken!