Det grønne tapasfad er den nemmeste og hurtigste opskrift til at starte festen med et brag! Med friske grøntsager som paprika, agurk og cherrytomater, krydret med basilikum og oregano, er dette den bedste måde at imponere dine gæster på, på dansk vis.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forbered alle grøntsagerne ved at skære paprikaen i strimler, agurken i skiver og halvere cherrytomaterne.
Arranger de forberedte grøntsager, marinerede artiskokker og oliven på et stort fad.
Drys hakket basilikum og tørret oregano over grøntsagerne.
Dryp olivenolie over fadet og krydr med havsalt og sort peber efter smag.
Kommentarer
Jeg elsker at bruge frisk basilikum - det giver altid en ekstra smagskick! Men jeg må indrømme, at jeg ofte ender med at spise halvdelen af den, mens jeg hakker den op. Hvor er det lækkert!
Havsalt og friskkværnet sort peber er et must-have i enhver opskrift. Jeg havde engang en ven, der troede, at havsalt var noget, man fandt i en havn. Vi lo godt af det!
Jeg prøvede at lave denne opskrift til en fest, og alle elskede det! Men jeg måtte bruge dobbelt så meget olivenolie, fordi min kæreste havde en lille 'ulykke' med flasken. Det blev bare ekstra lækkert!
Artiskokker er ikke min favorit, men i denne opskrift fungerer de faktisk rigtig godt. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men det er sandt!
Jeg lavede dette til en picnic i parken, og det var så nemt at tage med. Men jeg glemte at tage en gaffel med, så vi endte med at spise alt med fingrene. Det blev en sjov oplevelse!
Fantastisk frisk smag med avokado og cherrytomater
Perfekt til aftensmad med venner - alle elskede det!
Mangler lidt mere variation i grøntsagerne