Grillet melon med feta er den nemme og hurtige opskrift, der vil få dine smagsløg til at danse. Med smuldret dansk feta og en dryp olivenolie bliver denne forfriskende ret en uforglemmelig smagsoplevelse. Prøv den ved din næste grillfest og imponer dine gæster med denne unikke vri på melon!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær melonen i skiver, ca. 2 cm tykke, og fjern kernerne.
Forvarm grillen til medium-høj varme.
Placér melonskiverne på grillen og grill dem i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de har tydelige grillmærker.
Anret de grillede melonskiver på et fad. Drys smuldret feta over og dryp med olivenolie.
Drys hakkede urter og friskkværnet sort peber over retten før servering.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i sommer, og det var en hit! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for meget peber, så det blev lidt som en peberbombe. Næste gang skal jeg nok holde mig til 0,5 tsk!
Grillet melon? Det lyder som noget, man kunne servere på en hipster-café i København. Men det smagte faktisk overraskende godt! Jeg tilføjede lidt honning til olivenolien, og det gav en lækker kontrast til fetaen.
Jeg havde aldrig tænkt på at grille melon før, men det var nemt og hurtigt. Min mand klagede over, at der ikke var kød nok i retten, men han blev overrasket over, hvor mættende det faktisk var!
Jeg havde ikke friske urter, så jeg brugte tørrede i stedet. Det blev ikke helt det samme, men det fungerede alligevel. Næste gang skal jeg nok gå ud og plukke nogle friske urter fra haven.
Jeg lavede denne ret til en grillfest, og alle blev helt vilde med den! En af mine veninder spurgte, om jeg havde brugt en hemmelig ingrediens, men nej, det var bare feta og melon. Simpelt, men genialt!
Den grillet melon med feta smagte fantastisk!
Perfekt som en let sommerret til picnic i parken
Fetaosten tilføjede lige den rette saltede smag til melonen