Dansk gedost-tartine er en fransk-inspireret åben sandwich, der er nem og hurtig at lave. Med ristet rugbrød, cremet dansk gedost, frisk rucola, karamelliserede løg og en sød drizzle af honning får du den bedste smagskombination på få minutter. Prøv denne opskrift og oplev, hvor nemt det er at lave en gourmet-sandwich hjemme!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Steg de skiveskårne løg i olivenolie på middel varme, indtil de er bløde og karamelliserede.
Placer rugbrødsskiverne på en bageplade og rist dem i ovnen i 5 minutter.
Fordel gedosten jævnt på de varme rugbrødsskiver.
Top hver skive med en håndfuld frisk rucola og de karamelliserede løg.
Dryp honning over hver tartine og krydr med salt og peber efter smag.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand blev helt vild med de karamelliserede løg. Han spiste dem som om det var en dessert! Men jeg synes, der manglede lidt mere salt på toppen. Super lækker opskrift dog!
Haha, jeg brændte næsten mine rugbrødsskiver, fordi jeg blev distraheret af en serie på Netflix. Men da jeg endelig fik smagt tartinen, var det værd det. Gedosten og honningen er en match made in heaven!
Jeg elsker rucola, så denne opskrift var perfekt for mig. Men jeg tilføjede lidt valnødder for ekstra crunch. Det blev en hit hos mine gæster i går aftes!
Ærligt talt, jeg er ikke så vild med gedost, men jeg prøvede alligevel. Det var okay, men jeg tror, jeg vil bruge en anden ost næste gang. Løgene og honningen reddede dog retningen!
Jeg lavede denne tartine til frokost og blev overrasket over, hvor nem og hurtig den var at lave. Perfekt til travle dage. Men jeg synes, der kunne være lidt mere honning - jeg elsker sød og salt sammen!
Denne ret er perfekt til en let frokost med veninderne
Jeg elsker den kombination af sprødt brød og cremet gedechèvre
Tartine au Chèvre er ideel til en picnic i det grønne