Enchiladas: Denne opskrift gør det nemt at lave lækre enchiladas på bare 20 minutter med et smart twist ved brug af en kagerulle. Den er perfekt til travle aftener, hvor du alligevel ønsker noget smagfuldt og tilfredsstillende i ovnen. Prøv den bedste nemme enchilada-opskrift på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Varm olien op i en stor pande over middel varme. Tilsæt hakket løg og rød peberfrugt, og steg dem, indtil de er bløde.
Tilsæt hakket oksekød til panden og brun det. Tilsæt spidskommen og chiliepulver og rør godt rundt.
Hæld halvdelen af tomatsovsen i panden og bland det godt med kødet.
Fyld hver tortilla med kødfyldet, rul dem og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld den resterende tomatsovs over de fyldte tortillas og drys med revet ost.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil osten er gylden og retten er boblende.
Kommentarer
Jeg lavede denne opskrift til familien, og de blev helt vilde med den! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra chiliepulver for at give det en ekstra kick. Min mand havde tårer i øjnene, men han sagde, det var af glæde!
Hvorfor skal man bruge majs tortillas? Jeg prøvede med hvede, og det blev også godt. Men måske er det bare mig, der ikke kan smage forskel. Ellers en nem og lækker opskrift!
Jeg havde aldrig lavet enchiladas før, men det her var så let at følge. Min kæreste troede, jeg havde bestilt takeaway! Det eneste, jeg savnede, var lidt frisk koriander til pynt. Næste gang!
Jeg havde ikke rød peberfrugt hjemme, så jeg brugte en grøn i stedet. Det blev også godt, men måske lidt mindre farverigt. Hvis man kan lide at eksperimentere, så prøv det!
Jeg havde travlt og glemte at forvarme ovnen, så det tog lidt længere tid at få osten til at smelte. Men ellers en super opskrift, som jeg helt sikkert vil lave igen. Måske med lidt guacamole ved siden af næste gang!
Disse enchiladas med kylling var lækre!
Jeg elsker når de er fyldt med sorte bønner og ost
Enchiladas er perfekte til madpakken - nemt at tage med på arbejde