Ruller med hytteost og tyndt pålæg er den nemme og hurtige opskrift, der vil få dine smagsløg til at danse. Med en smagfuld blanding af hytteost, dild og purløg, rullet i tynde skiver af kød, er dette den perfekte snack at lave på dansk. Prøv den bedste måde at nyde en let og lækker ret på!
Ingredienser
Fremgangsmåde
I en skål, bland hytteost med finthakket dild, purløg, citronsaft og sort peber.
Tag en skive pålæg og læg en skefuld af hytteostblandingen på den ene ende.
Rul skiven stramt sammen fra den ende med hytteostblandingen til den modsatte ende.
Gentag processen med de resterende skiver pålæg.
Kommentarer
Hytteost og dild er en vildt god kombination! Jeg prøvede at tilføje lidt røget laks i rullerne, og det blev en hit hjemme hos os. Perfekt til en let frokost.
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne få mine børn til at spise hytteost, men disse ruller blev faktisk en succes! De spiste dem som snacks efter skole. Måske fordi de ligner små burritoer?
Jeg glemte at købe purløg, så jeg brugte løgpulver i stedet. Det blev også godt, men måske lidt for stærkt. Næste gang skal jeg huske purløgen!
Jeg prøvede at rulle dem for stramt, og de gik i stykker. Men smagen var der stadig! Måske skal jeg øve mig lidt mere på rulle-teknikken. Ellers en nem og lækker opskrift.
Jeg havde ikke citron, så jeg brugte lidt eddike i stedet. Det blev også godt, men citronen giver nok en friskere smag. Skal prøve det næste gang!
Disse cottage cheese-ruller med kalkunpålæg er perfekte til en let frokost!
Jeg tilføjede lidt friske grøntsager, og det gav en dejlig sprødhed!
Disse ruller med skinke og cherrytomater er ideelle til en picnic i parken.