Sød og spicy kyllingefest: Chipotle med abrikos-twist! er en opskrift, der kombinerer den krydrede chipotle med søde abrikoser for en smagsoplevelse, der vil få dine smagsløg til at danse. Denne nemme og hurtige ret kan tilberedes på under 30 minutter og serveres med ris eller en frisk salat for en komplet måltidsoplevelse.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland chipotle-pasta, olivenolie, salt og sort peber i en skål. Marinér kyllingebrysterne i blandingen i mindst 30 minutter.
Forvarm grillen til medium høj varme.
Grill kyllingebrysterne i cirka 6-7 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte.
Skær abrikoserne i halve og pensl med honning. Grill dem i 3-4 minutter, indtil de er bløde og let karamelliserede.
Server kyllingen sammen med de grillede abrikoser. Anret eventuelt med ris eller en frisk salat.
Kommentarer
Chipotle-pastaen giver en god skarphed til kyllingen, men jeg havde aldrig troet, at abrikoser og honning kunne være så godt sammen. Min kone troede, jeg havde bestilt takeaway!
Jeg prøvede at grille abrikoserne lidt for længe, og de blev næsten som små, søde kul. Men kyllingen var super saftig og krydret. Måske skal jeg holde øje med grillen næste gang!
Helt ærligt, jeg havde aldrig brugt chipotle-pasta før, men det giver en fantastisk smag. Og abrikoserne med honning? Det er som at spise dessert til hovedretten!
Jeg lavede denne ret til en grillfest, og alle blev helt vilde med abrikoserne. En af mine veninder spurgte, om jeg havde en hemmelig opskrift på 'grillede slikstykker'. Helt klart en succes!
Jeg havde ikke chipotle-pasta, så jeg brugte en chipotle-sauce i stedet. Det blev også godt, men måske lidt for væsket. Abrikoserne med honning var dog en åbenbaring!
Den søde abrikos passer perfekt til den krydrede kylling
Chipotle-kylling med abrikos er en frisk og lækker kombination
Denne ret er ideel til en sommerpicnic i parken