Jordbær-Caprese på spyd: En smagseksplosion! Denne nemme og hurtige opskrift på dansk giver dig en forfriskende vri på den traditionelle Caprese-salat med saftige jordbær og frisk mozzarella på spyd. Perfekt som en elegant forret, der vil imponere dine gæster!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær mozzarellaen i mundrette stykker.
Fjern kronbladene fra jordbærrene og halver dem.
Træ et stykke mozzarella, et halvt jordbær og et basilikumblad på hvert spyd. Gentag til spyddet er fyldt.
Drys balsamico-glaze over de færdige spyd lige før servering.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse spyd til en sommerfest, og de blev en kæmpe hit! Men jeg må indrømme, at jeg spillede balsamico-glaze over hele køkkenet, da jeg prøvede at være fancy med at drysse det. 4/5 fordi de smager fantastisk, men måske skal jeg øve mig lidt mere på at bruge glaze!
Jeg elsker at bruge friske basilikumblade, men sidste gang jeg købte dem, havde de en pris som om de var lavet af guld! Men spydene blev super lækre, og jordbærrene gav en dejlig sommerlig smag. 5/5 for smagen, men 3/5 for prisen på basilikum!
Jeg lavede disse til en picnic i parken, og de var så nemme at tage med. Men jeg glemte at tage balsamico-glaze med, så vi endte med at spise dem uden. Stadig lækre, men det lille ekstra mangler. 4/5 for en nem og bærbar opskrift!
Jeg er ikke så vild med mozzarella, men jeg prøvede alligevel denne opskrift. Jeg må sige, at kombinationen med jordbær og basilikum virkelig overraskede mig! Balsamico-glaze'en gav det hele en god finish. 4/5 for at få mig til at like mozzarella!
Jeg lavede disse spyd til en fødselsdag, og børnene elskede at hjælpe med at trække dem på spyddene. Det blev lidt kaotisk, men sjovt! En enkel og lækker opskrift, som hele familien kan være med til at lave. 5/5 for en sjov og lækker oplevelse!
De friske jordbær tilføjede en lækker sødme til retten.
Perfekt til en picnic i parken med vennerne.
Jeg ville have foretrukket mozzarella af bedre kvalitet.