Ananas-øl-dressing og boghvede er ikke bare en opskrift, men en fest for smagsløgene! Denne nemme og hurtige salat kombinerer øl og ananas til en dressing, der får dine gæster til at le og nyde hver bid. Prøv den bedste danske salat med et twist, der garanteret vil imponere!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rist boghveden på en tør pande ved middel varme i ca. 5 minutter, indtil den er gyldenbrun og dufter nøddeagtigt.
I en skål, bland øl, ananas, karrypulver og sennep. Rør godt sammen til en jævn dressing.
Tilsæt den ristede boghvede, rød peberfrugt og rucola til dressingen, og vend det hele forsigtigt sammen.
Smag salaten til med olivenolie, salt og peber, og server.
Kommentarer
Boghvede og øl? Det lyder som en fest i munden! Jeg prøvede at lave den her salat til en grillfest, og alle blev helt vilde med den. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt fuld af at spise så meget øldressing!
Jeg elsker ananas, så jeg var nødt til at prøve denne. Men karrypulver og øl? Det var lidt af en overraskelse. Smagen var okay, men jeg tror, jeg vil prøve at bruge lidt mindre karry næste gang. Ellers blev min kæreste lidt bange for, at jeg havde været i Indien!
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge øl i en salat før. Det blev en sjov aften med veninderne, hvor vi alle sammen blev lidt muntre af dressingen. Rucolaen gav en fin friskhed, men jeg tror, jeg vil tilføje lidt mere næste gang.
Jeg prøvede at lave den her til en familieaften, og mine børn syntes, det var lidt mærkeligt med øl i maden. Men de endte med at spise det hele alligevel! Jeg tror, jeg vil bruge en lettere øl næste gang, så det ikke bliver for tungt.
Jeg elsker at eksperimentere med nye smagsoplevelser, og denne opskrift var helt klart en vinder. Jeg tilføjede lidt ekstra sennep, fordi jeg elsker den skarpe smag. Og så blev det en perfekt kombination med ananas og boghvede!
Den friske ananas smagte skønt sammen med dressing...
Boghveden tilføjede en dejlig knasende tekstur...
Perfekt til picnic i parken med vennerne...