Svinekoteletter med ananas-zing er den nemme og hurtige opskrift, der giver din middag et sødt og syrligt kick. Med en glasur af ananassaft og en smule sojasauce bliver dine koteletter til en fest i ovnen på ingen tid. Prøv denne danske favorit og imponer dine gæster med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C. Krydr svinekoteletterne med salt og peber på begge sider.
Varm olien op i en stegepande over middel varme. Brun koteletterne i ca. 2-3 minutter på hver side, indtil de får en gylden farve.
Bland ananassaft, brun farin og sojasauce i en skål. Rør godt rundt, indtil sukkeret er opløst.
Placer de brunede koteletter i et ovnfast fad og hæld ananasblandingen over dem. Sørg for, at koteletterne er godt dækket.
Bag koteletterne i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil de er gennemstegte og glaserede.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og mine børn blev helt vilde med ananasglasuren! De spurgte, om vi kunne have ananas på alt fra nu af. Måske lidt for meget af det gode, men koteletterne blev super saftige!
Brun farin og ananassaft? Det lyder som en tropisk ferie for koteletterne! Jeg havde aldrig tænkt på at kombinere de to, men det blev faktisk rigtigt godt. Min kone sagde, at det smagte som en ferie i Thailand.
Jeg havde ikke brun farin, så jeg brugte hvid farin i stedet. Det blev også godt, men måske lidt mindre karamelagtigt. Næste gang skal jeg huske at købe brun farin!
Jeg brændte koteletterne lidt, da jeg brasede dem i panden. Men ananasglasuren reddede dagen! Den blev så god, at jeg næsten glemte, at kødet var lidt sort. Hvis du er lidt klodset som mig, så pas på med panden!
Jeg lavede denne ret til en middag med veninder, og de blev helt vilde med den! En af dem spurgte, om jeg havde fået opskriften fra en gourmetkok. Jeg sagde bare, at det var en simpel opskrift fra nettet. Helt ærligt, så er det så nemt at lave, at selv min mand kunne klare det!
Den ananas-glaserede kotelet var perfekt til sommergrillen!
Koteletten var saftig og lækker med ananas-glasuren
Jeg serverede koteletten med ris og broccolisalat, det var en himmelsk kombination