Agurkesnacks med tun-twist er den perfekte forret, når du vil imponere uden besvær. Med en cremet tunspread og frisk dild er denne nemme og hurtige opskrift en sikker vinder til enhver sammenkomst. Prøv den, og få dine gæster til at spørge efter opskriften!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skyl agurken grundigt og skær den i tynde skiver på ca. 0,5 cm.
Dræn tunen for vand og kom den i en skål. Tilsæt mayonnaise, citronsaft og finthakket dild.
Smag tuncremen til med salt og peber.
Placer en skefuld tuncreme på hver agurkeskive og pynt med en smule dild på toppen.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse agurkehapser til en fest, og de blev en kæmpe succes! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt for ivrig med citronsaften, så tuncremen blev lidt for syrlig. Næste gang skal jeg nok være lidt mere forsigtig. Ellers super lækkert!
Jeg elsker tun, men jeg havde aldrig tænkt på at bruge det på agurkeskiver før. Det er så nemt at lave, og det smager fantastisk. Jeg tilføjede lidt ekstra dild, fordi jeg er vild med den smag. Perfekt som en lille snack til fredagsbajeren!
Jeg havde ikke mayonnaise hjemme, så jeg brugte yoghurt i stedet. Det blev også godt, men lidt mere let på smagen. Jeg tror, jeg vil prøve med mayonnaise næste gang for at se forskellen. En god opskrift at have i bagagen!
Jeg lavede disse til min kone, og hun blev helt vild med dem. Hun sagde, at det var som at spise sommer på en agurkeskive. Jeg måtte dog bruge tørret dild, fordi jeg ikke kunne finde frisk i butikken. Det fungerede fint, men frisk er nok bedre.
Jeg havde aldrig troet, at agurker og tun kunne gå så godt sammen. Jeg lavede dem til en picnic, og de forsvandt på ingen tid. Jeg måtte også bruge en lille ske til at lægge tuncremen på, fordi jeg ikke kunne få det til at se pænt ud med en stor ske. Men smagen var der!
Agurkehapsen med tuncreme er perfekt til picnic i parken
Den friske agurk sammen med den cremede tun smagte fantastisk
Agurkehsaperne med tuncreme var en hit til frokost på kontoret