Æblecreme med hummerchok er en opskrift, der kombinerer den søde smag af æbler med en uventet hummertwist. Denne nemme, men sofistikerede danske dessert vil få dine gæster til at måbe af overraskelse og nydelse. Prøv denne unikke opskrift og oplev en smagsoplevelse, du aldrig har prøvet før!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Vask og skræl æblerne. Skær dem i små stykker.
Kog æblestykkerne i en gryde sammen med sukker og citronsaft, indtil de er meget møre.
Blend de kogte æbler til en glat puré og lad det køle af.
I en anden gryde, tilsæt piskefløden og hummerskaller. Lad det simre forsigtigt i 10 minutter for at infusere smagen.
Si fløden for at fjerne hummerskallerne og lad fløden køle af.
Bland æblepuréen med den afkølede hummerfløde.
Fordel æbleflødecremen i serveringsglas og stil dem i køleskabet i mindst en time før servering.
Kommentarer
Æbleflødecreme med hummer? Det lyder som en ret, der kunne få selv min svigermor til at smile! Jeg prøvede at lave den her til weekenden, og æblerne blev så møre, at de næsten smeltede i munden. Men hummerskallerne i fløden? Det var lidt som at finde en overraskelse i julekalenderen - bare ikke altid en god en. Alligevel, en sjov oplevelse!
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, og denne opskrift var en vild rejse. Jeg havde aldrig tænkt på at kombinere æbler og hummer før. Da jeg serverede det til mine venner, var de lidt skeptiske, men efter første bid var de solgt. Det eneste, jeg vil sige, er at man skal være sikker på at få alle hummerskallerne ud - ellers kan det blive en knasende overraskelse!
Æbleflødecreme med hummer? Det lyder som noget fra en gourmetrestaurant, men jeg prøvede det hjemme, og det var faktisk ret nemt. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville bruge hummerskaller i en dessert, men det gav en interessant smag. Min mand syntes, det var lidt for eksotisk, men jeg nød det!
Jeg prøvede denne opskrift til en middag med venner, og det blev en snak om dagen. Hummerskaller i fløden? Det var som at lave en eksperimentel kemilektion i køkkenet. Smagen var unik, men jeg tror, jeg vil holde mig til traditionel æbleflødecreme næste gang. Alligevel, en sjov oplevelse!
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge hummerskaller i en dessert, men denne opskrift fik mig til at prøve noget nyt. Æblerne blev så møre og søde, og hummersmagen var subtil, men til stede. Det var lidt som at spise en luksusversion af en barndomsfavorit. Jeg vil helt sikkert lave det igen!
Den lobstertwist gav en spændende smag!
Æbleflødecremen var lækker og frisk!
Perfekt til en picnic i parken!